Samettinen ruskea täydentää A la Carten trendivärejä

Inspiraatio & Trendit

A la Carten kevään 2020 uutuusväri on maanläheinen ruskea väri Kaarna. Väri ammentaa inspiraationsa vahvasti luonnosta. Sisustuksessa väri korostuu entisestään, kun se yhdistetään luonnonmateriaalien, kuten puun ja kiven kanssa.

A la Carte -keittiöt kaarna

Kuvan keittiön tiedot: Ovimalli Neve. Taso Silestone Iron Bark.

Tämän upean ruskean sävyn valinnassa oli mukana arvostettu ruotsalainen stylisti ja sisustaja Lotta Agaton, joka kuvailee ajatusta värin taustalla näin:

- Ruskea on tämän hetken nousevin väri sisustuksessa, ja myös keittiöissä näkyy nyt rohkeammin ruskean eri sävyjä. Hienovaraisesta beigesta siirrytään yhä tummempiin ja syvempiin väripintoihin. Ruskea väri kaarna jatkaa luonnollisten sävyjen trendiä ja tuo luonnon vielä ripauksen lähemmäksi.

Agaton suunnitteli A la Cartelle myös ruskeaan pohjautuvan keittiökokonaisuuden. Uuteen trendivärin sävyyn maalattu sileä Neve-ovi yhdessä Silestonen Iron Bark -kvartsitason kanssa luovat modernin ja ylellisen tunnelman. Kokonaisuutta täydentää, ja samalla keventää, koko seinän peittävä tyylikäs hylly, joka on rakennettu A la Carten Bistro-malliston hyllyistä.


Stylisti Lotta Agaton suunnitteli A la Carten ruskeaan Kaarna-uutuusväriin moodboardin täydellisesti sointuvine väreineen ja materiaaleineen.

Tutustu tarkemmin Luonto-värikokoelmamme ruskeaan väriin Kaarna>>