Size0-Suurta elämää pienessä keittiössä

Yleensä kaipaamme keittiöömme lisätilaa, vaikka todellisuudessa sitä on enemmän kuin ymmärrämmekään.

Plussa-kaappi Keittiömaailma
Klaffi-kaappi valkoinen - Size0
Klaffi-kaappi musta - Size0
Keittiömaailma Helsinki Fabianinkatu, Wall-seinäjärjestelmä
Sokkelilaatikko - Size0
Keittiömaailma Petran ruokamatka Plussa-kaappi ja Found
Wall-seinäjärjestelmä
Peggi-päätylevy - Keittiömaailma
Petra-keittiö Sandra Raami 651

Fiksuilla ja nerokkailla ratkaisuilla pääset nauttimaan suurenmoisesta keittiöelämästä valitsemalla keittiöösi oikeanlaisia ratkaisuja.

Plussa-kaappi

Plussa-kaappi on nerokas pyörillä rullaava apukaappi työtasolla. Hetkessä lisää pöytätilaa keittiöaskareille. Yksisköstä löytyy esiin vedettävät laatikot ja muuta säilytystilaa.

Klaffi-kaappi

Loihdi hetkessä pöytä esiin ja säilytä päivittäin tarvitsemiasi asioita fiksusti. Klaffikaappi on nerokas ratkaisu pieneen tilaan, jossa pöytä ei sovi olla esillä kaiken aikaa. Kaappi taittuu pöydäksi ja siitä löytyy säilytystilaa, hyllyinä, lokeroina ja taskuina.

Wall-järjestelmä

Persoonallinen seinälle tai välitilaan sijoitettava seinäjärjestelmä mahdollistaa omien mieltymysten ja tarpeiden mukaisen varustelun; hyllyjä, koukkuja, valoja, talouspaperiteline, magneettiset veitsitelineet. Keittokirjalle ja tabletillekin löytyy omat luontevat paikat.

Peggi-päätylevy

Peggi-päätylevyllä saat kätevästi lisätilaa säilytykseen. Peggi on erillinen levy, johon on saatavilla hyllyä, koukkuja tankoja ja kiinnitysmagneetteja. Levy on helppo asentaa kalusteisiin tai suoraan seinälle.

Sokkelilaatikko

Yksi keittiön vähiten hyödynnetyistä tiloista on sokkelitila, eli tila kaappien ja lattiarajan välissä. Sokkelilaatikko on tähän oiva ratkaisu; siellä voit säilyttää niin peltejä, koirankuppeja, säilytysrasioita kuin varta vasten laatikkoon suunniteltuja aputikkaitakin.