Toimivin keittiö mukautuu arkeen

Inspiraatio & Trendit

Kodilta ja keittiöltä vaaditaan nyt enemmän kuin koskaan ennen. Yhtenäisenä osana kotia keittiöstä on tullut monelle paikka, jonka kautta päivä kulkee aamusta iltaan.

Mitä jos keittiötä ei suunniteltaisiinkaan vain keittiötoimintojen mukaan, vaan monipuolisesti päivän kaikki toiminnot ja arjen sujuvuus huomioiden? Katso, kuinka A la Carten Vida-keittiö mukautuu tilanteesta toiseen!

A la Carte -keittiöt Vida

Toteutetaan elämäsi toimivin keittiö!

Varaa maksuton suunnitteluaika verkkotapaamiseen tai myymälään ja hyödynnä huikeat kampanjaedut.

Päivitä etätoimisto

Moni meistä tekee nyt töitä kotoa käsin. Toimivassa etätyöpisteessä on kaikki lähellä. Läppäri, kuulokkeet ja muistikirja ovat käyttövalmiina niemekkeen laatikoissa, jonne ne piiloutuvat yhtä näppärästi työpäivän jälkeen. Kun etätyöpiste on kunnossa, voi videoneuvottelussakin pitää huoletta kameran päällä.

 

Hyödynnä nyt parhaat kampanjaedut>>

Panosta taukotilaan

Tauot ovat tärkeitä kotitoimistollakin! Siirrä läppäri hetkeksi syrjään, jaloittele niemekkeen tai saarekkeen ympärillä ja loihdi välipala esille. Kun puitteet ovat kunnossa, voi virtuaaliselle kahvitauolle kutsua vaikka koko tiimin.

Päivitetäänkö taukotilasi? Varaa maksuton verkko- tai myymälätapaaminen>>

Toimiva työpiste koululaiselle

Kuinka monessa kodissa läksyt tehdään oikeasti omassa huoneessa? Pikku-koululaisen kotitehtävät sujuvat mukavammin, kun apu ja seura on lähellä. Tehtäväkirjat voi sujauttaa lopuksi omaan vetolaatikkoon, josta tilalle tulevat vaikkapa piirustusvälineet.

Anna meidän suunnitella keittiöstä toimiva kokonaisuus. Varaa aika asiantuntijalle>>

Parhaat juhlat ovat keittiössä

Erityisesti keittiössä, joka taipuu vaikka mihin. Piilota arki laatikoihin, kata niemeke juhla-asuun ja valmistaudu ottamaan vieraat vastaan!

 

Nyt tarjoamme uuden keittiön ostajalle huikeat edut>>

Tehdään keittiöstä kotisi sydän!

Toteutetaan elämäsi toimivin keittiö! Varaa maksuton suunnitteluaika verkkotapaamiseen tai myymälään ja hyödynnä huikeat kampanjaedut.

Varaa suunnittelutapaaminen>>

Tutustu kampanjaetuihin>>