Rovaniemelle Suomen kuudes Uuden ajan keittiömyymälä 2.0

Uutiset & Ajankohtaiset

Rovaniemen Keittiömaailma muutti uusiin avarampiin tiloihin. Samalla myymälästä tuli Lapin ensimmäinen ja Suomen kuudes digitaalisuuteen ja kokemuksellisuuteen perustuva Uuden ajan keittiömyymälä.

Avajaiset

Rovaniemen Keittiömaailman myymälä palvelee koko Lapin aluetta sekä paikan päällä että etäyhteyksin. Uudet digitaaliset ratkaisut tuovat rajattomat keittiöremonttimahdollisuudet yhä useampien saataville.

– Kotiin ja keittiöön halutaan panostaa yhä enemmän. Sen lisäksi kasvava mökkeilyinnostus ja etätyöskentelyn lisääntyminen näkyvät ehdottomasti myös Lapissa. Keittiö on kodin keskipiste, jossa halutaan viihtyä ja siihen ollaan valmiita satsaamaan, kertoo Rovaniemen Keittiömaailman yrittäjä Minna Eriksen.
Keittiömaailman uuden ajan myymälöissä yhdistyvät digitaalisuus ja elämyksellisyys. Uusi myymälä tarjoaa sekä helppokäyttöisiä välineitä itsenäiseen suunnitteluun että osaavien ammattilaisten avun keittiöpohdintojen tueksi. Inspiroituminen ja valinnat on tehty entistä helpommaksi ja teknologia on otettu keittiösuunnittelun avuksi.

– Uudessa myymälässä kaikki keittiön herkut ovat koettavissa ja kokeiltavissa joko paikan päällä tai videoyhteyden välityksellä. Tech labissä asiakkaat pääsevät testaamaan monenlaisia keittiömekanismeja ja uusimpia innovaatioita. Design studion puolella esillä ovat ovi- ja värimallit sekä materiaalivaihtoehdot, joista asiakas voi koota yhdistelmiä itsenäisesti tai keittiösuunnittelijan avulla. Vain taivas on rajana, kun toteutetaan omaa unelmien keittiötä, Eriksen lupaa.

Rovaniemen myymälä palvelee koko Lappia, mikä monesti tarkoittaa pitkiä välimatkoja suunnittelijan ja kohteen välillä. Keittiön suunnittelu onnistuu kuitenkin näppärästi myös etäyhteyksien välityksellä.

– Keittiön suunnittelun ja remontoinnin pitää olla mahdollisimman mutkatonta. Lapin pitkien etäisyyksien takia olemme muutenkin tottuneet palvelemaan asiakkaitamme etänä. Suunnittelun voi aloittaa tai tehdä jopa kokonaan mukavasti omalta kotisohvalta. Myymälä astuu kuvioon sitten, kun on materiaalien ja keittiön toiminnallisuuksien valinnan aika. Myymälään voi tulla joko paikan päälle tai keittiösuunnittelija voi esitellä valikoimaa myös videoyhteyden välityksellä, Eriksen vinkkaa.

Keittiömaailma on toiminut Lapin pääkaupungissa jo 20 vuoden ajan. Yrittäjä Minna Eriksen hyppäsi puikkoihin reilu vuosi sitten. Eriksenilla on pitkä kokemus kiinteistönvälitysalalta, niin asuntojen myynnin kuin vuokrauksen sekä remontoimisen, rakentamisen kuin sisustussuunnittelunkin saralla.

Tutustu tästä Rovaniemen Keittiömaailmaan >>
Lue lisää Uuden ajan keittiömyymälä 2.0 -myymäläkonseptista >>