Tätä on uuden ajan keittiömyymälä 2.0

Uutiset & Ajankohtaiset

Elämyksellisyyteen ja digitaalisuuteen perustuvissa Keittiömaailman Uuden ajan keittiömyymälöissä keittiön hankinta tuodaan uudelle aikakaudelle.

Uuden ajan keittiömyymälän väriseinä inspiroi

Uuden keittiön hankinta on parhaimmillaan upea projekti, josta jää konkreettinen ja näkyvä muisto useiksi vuosiksi. Siksi keittiön suunnitteluun ja materiaalien valintaan kannattaa panostaa. Keittiömaailman uuden ajan keittiömyymälöissä inspiroituminen ja valinnat on tehty entistä helpommaksi ja teknologia on otettu keittiösuunnittelun avuksi.

Inspiraatiosta valintoihin

1. Valitse itseäsi miellyttävät värit

Uuden ajan myymälän katseenvangitsija on näyttävä väriseinä, joka avaa konkreettisesti värivalintojen mahdollisuudet. Oman keittiön voi tosiaankin saada vaikka tivolin värikkäissä sävyissä tai tummassa yön sinisessä. Valkoisesta pitävällekin on valinnan varaa; valkoisen eri sävyjä löytyy useampia!

2. Suunnittele omat materiaali- ja väriyhdistelmät Design studiossa

Kun itseä miellyttävä väriteema on selvillä, viedään suunnittelu pitemmälle. Design studiossa voi mallailla konkreettisesti eri materiaalien ja värien yhteensopivuutta valmiiksi suunniteltujen moodboardien avulla. Suunnittelua voi tehdä yksin tai ottaa asiantuntevan keittiösuunnittelijan avuksi.

3. Näe valintojen vaikutus keittiön hintaan

Kivi- vai laminaattitaso? Valkoinen vai sininen keittiö? Jos omat valinnat ja budjetti mietityttää, keittiölle voi hakea alustavan hinta-arvion keittiökonfiguraattorista. Vaihtele ovimallia, väriä, tasoja ja keittiön muotoa ja näet, kuinka valinnat nostavat tai laskevat hintaa.

4. Testaa keittiöuutuudet Tech labissä

Tech lab on keittiöhaaveilijan karkkikauppa! Yhdessä ja samassa tilassa näet uusimmat innovaatiot, valittavissa olevat mekanismit ja kaappien mitoitukset. Vedä, paina, työnnä ja testaa vapaasti!

5. Tutustu laajaan kodinkonevalikoimaan kosketusnäytöillä

Keittiö ei tietenkään ole mitään ilman toimivia kodinkoneita. Kosketusnäytöillä pääset sukeltamaan laajaan kodinkone-, allas- ja hanavalikoimaan, vertailemaan ja valitsemaan ne omaan keittiöön sopivimmat. Voit kartoittaa vaihtoehtoja itseksesi tai yhdessä myyjän kanssa. Valikoimaan voit tutustua myös ennakkoon>>

6. Näe keittiösi upeina 3D-kuvina

Miltä tuntuisi nähdä oma unelmien keittiö livenä jo ennakkoon? Uuden ajan myymälässä tämäkin on mahdollista! Näet keittiösuunnitelmasi 3D-kuvina, jotka antavat jo hyvin todentuntuisen kuvan uudesta keittiöstäsi. Ihan vielä et pääse keittiössäsi kokkaamaan, mutta lähellä jo ollaan.

Astu videolla myymäläkierrokselle!

Ensimmäinen Uuden ajan keittiömyymälä avattiin Tampereen Ratinaan tammikuussa 2019. Tällä hetkellä myymälät sijaitsevat Tampereella Ratinassa, Tampereella Kalessa, Vantaalla, Porissa, Joensuussa, Kotkassa, Helsingin Lanternassa ja Rovaniemellä. Tervetuloa vierailulle!

Kaikki upeat ja monipuoliset Keittiömaailman myymälät löydät hakemalla lähintä myymälääsi täältä>>