Miksi Keittiömaailma?

Uuden keittiön hankinta on merkittävä investointi ja usein pitkän harkinnan tulos. Keittiö on yhä keskeisempi ja näkyvämpi osa kotia. Siellä kokataan, onnistutaan, poltetaan keitokset välillä pohjaan, iloitaan, maistellaan ja haistellaan. Parhaat juhlatkin päätyvät keittiöön, jos ne eivät ole jopa alkaneet sieltä. Keittiö on kodin sydän.

Uuden keittiön on kestettävä aikaa ja käyttöä, vuosia eteenpäin. Ei siis ole yhdentekevää, mistä keittiön hankit.

ammattitaidolla ja viimeistellen
A la Carte -keittiöt Alone 371 Referenssikuva Sanna Siik-keskisarja Keittiömaailma Tammisto

Mikä vaikuttaa keittiötoimittajan valintaan

Keittiötoimittajan valintaan vaikuttaa se, mitä keittiön hankinnassa arvostat. Haluatko suunnitella keittiösi itse vai yhdessä ammattilaisen kanssa? Kokoatko keittiön osista vai arvostatko tehtaalla koottuja kalusterunkoja? Koetko tärkeäksi, että hankintasi työllistää Suomessa? Merkittävin asia on, että luotat toimittajaasi. Me Keittiömaailmassa olemme ylpeitä tekemisestämme ja haluamme sydämestämme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Varaa suunnitteluaika

Kaksi upeaa, kotimaista brändiä

Oletko enemmän A la Carte -henkinen, kansainvälisen puhdaslinjaista designia ja älykkäitä teknisiä ratkaisuja arvostava moderni kuluttaja? Vai ehkä Petra-tyylinen, käytännöllisyyttä, kodikkuutta ja aikaa kestäviä ratkaisuja hakeva kokkaaja? Laajasta mallistostamme löydät varmasti unelmiesi keittiön.