Huoleton keittiöremontti

Keittiömaailman huolettomassa keittiöremontissa suunnittelu on huippuluokkaa, ratkaisut toimivia, 
aikataulut pitäviä ja työn jälki prikulleen sellaista kuin pitääkin.

 

Keittiösuunnittelua

1. Maksuton suunnitteluaika keittiösuunnittelijan kanssa

Kohti uutta keittiötä. Varaa ilmainen suunnittelutapaaminen myymäläämme tai kutsu suunnittelijamme kylään. Kuuntelemme toiveesi, kartoitamme tarpeesi sekä teemme yhdessä alustavat materiaalivalinnat laajasta kaluste-, työtaso- ja kodinkonemallistostamme. Oma keittiösuunnittelijasi on apunasi remontin kaikissa vaiheissa aina ensimmäisestä ideasta toimitukseen ja asennukseen asti.

Huippusuunnittelijat palveluksessasi. Kaikki suunnittelijamme ovat kokeneita tilasuunnittelun ja visuaalisen suunnittelun ammattilaisia, joilla on vahva tietämys nykykeittiöiden vaatimuksista ja eri materiaaleista. He myös seuraavat tarkasti alan uusimpia trendejä ja teknologiaa. Lisäksi kaikki suunnittelijamme ovat suorittaneet 100 tunnin suunnitteluopinnot Novart-keittiöakatemiassa. Vuosittain suunnittelijamme tekevät yhteensä yli 10 000 yksilöllistä keittiösuunnitelmaa.

Voit siis olla varma, että saat keittiöösi odotuksesi ylittävän ratkaisun, joka on ergonomialtaan, käytettävyydeltään ja laadultaan huippuluokkaa, ja joka ilahduttaa ja näyttää hyvältä vielä 10 vuoden kuluttuakin.

 

2. Vahvistetaan suunnitelmat ja sovitaan aikataulusta

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Toisella tapaamisella unelmasi alkaa muuttua todeksi: käymme yhdessä läpi visuaalisen 3D-suunnitelman, tarjouksen sekä tarvittaessa joustavat rahoitusvaihtoehtomme.

Asiantuntijamme myös tarkistaa puolestasi kaikki tarvittavat mitat sekä mm. ovien, ikkunoiden, lämpöpattereiden, vesijohtojen, kotelointien ja pistorasioiden sijainnit. 

Opastamme myös kaikissa vaadittavissa remonttiin liittyvissä lupa-asioissa ja kartoituksissa.

Valitsemme yhdessä lopulliset kalusteet ja materiaalit sekä sovimme remonttiaikataulusta. Voit tehdä valinnat turvallisin mielin, sillä suunnittelijamme kantaa vastuun siitä, että kalusteet ja kodinkoneet sopivat yhteen ja toimivat optimaalisesti keittiössäsi. Keittiöremontti voi alkaa.

Keittiömaailma huoleton keittiöremontti

 

Keittiömaailman huoleton keittiöremontti

3. Keittiön asennus

Kohta on valmista. Puramme vanhan keittiön ja asennamme uuden.

Tinkimättömällä ammattitaidolla Lahden tehtaallamme valmistettu keittiö toimitetaan kotiisi turvallisesti ja kuljetusvakuutettuna.

Tehdaskoottu, valmiina moduuleina toimitettava keittiö on helppo asentaa ja sen toimivuus sekä kestävyys on taattu.

Rautainen remontti- ja asennustiimimme tekee työnsä tarkasti, viimeistellysti ja aina aikataulussa. 

Hoidamme puolestasi paikalle myös putki- ja sähkömiehet oikeaan aikaan, joten keittiöremontti sujuu mutkattomasti, ilman turhia viivästyksiä.

 

4. Lopputarkastus ja koko käyttöiän kattava takuu

Huoletonta elämää. Lopuksi tarkistamme, että työn jälki on moitteetonta ja että uusi keittiösi on prikulleen sellainen kuin pitikin.

Ja mikä parasta, kaikille Keittiömaailman keittiöille myönnetään kattava takuu.

Nyt voit nauttia uudesta keittiöstäsi – olet sen ansainnut.

PS. Jos joskus myöhemmin tarpeiden muuttuessa haluat vielä täydentää keittiötäsi, onnistuu se varsin kätevästi Keittiömaailman kautta.

Peukut ylös
Keittiömaailman huoleton keittiöremontti

Keittiömaailman

huoleton

keittiöremontti

Näin unelma uudesta keittiöstä muuttuu todeksi

1) Aloita tutustumalla laajaan valikoimaan
Olipa kyse sitten tyylistä, toimivuudesta tai yksityiskohdista, tämän päivän keittiö on täynnä mahdollisuuksia. Mitä laajemmat mallistot ja tuoterepertuaari suunnittelijalla on käytössään, sitä paremmin modernin keittiön mahdollisuudet saadaan hyödynnettyä.

2) Varmista, että käytössä on hyvä suunnittelija
Onnistunut keittiöremontti alkaa suunnittelulla. Suunnittelussa on kyse tyylin ja käyttötarpeiden yhdistämisestä nykyaikaisten keittiöiden lähes rajattomiin mahdollisuuksiin. Uuden keittiön suunnittelu vanhan tilalle vaatii vielä erityistä ammattitaitoa, koska tila asettaa usein rajoitteita ja toisaalta taas tarjoaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia.

3) Muista, että keittiö on kodin käytetyin kalustekokonaisuus
Nyt puhutaan laadusta ja tyylistä. Keittiöremontti vaatii aikaa, kärsivällisyyttä ja rahaa. Siksi kannattaa valita sekä tyylillisesti että laadullisesti sellainen ratkaisu, jota kehtaa, haluaa ja voi käyttää vielä vuosienkin kuluttua.

4) Käytä asennuksessa ja remontissa kokeneita ammattilaisia
Keittiöremontti koostuu monesta vaiheesta ja siihen osallistuu useita eri ammattilaisia keittiöasentajasta sähkömieheen ja kirvesmiehestä putkimieheen. Vaadi tekijöiltä ammattitaitoa ja kokemusta, sillä sitä tarvitaan. Ja onhan kyse sinun kodistasi ja keittiöstäsi.

5) Aikatauluta kaikki työvaiheet
Ihannetapauksessa remontti etenee jouhevasti ja uuteen keittiöön pääsee hyvinkin nopeasti. Aikataulutuksessa kannattaa kuitenkin olla realisti, sillä jokainen vaihe ottaa aikansa ja moni vaihe on riippuvainen toisesta.

7 vinkkiä onnistuneeseen keittiöremonttiin

 

Katso täältä vinkit

Keittiö remontointi