Keittiöremontin vaiheet

Keittiön suunnitteleminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta se pystytään sovittamaan rakennusaikatauluun. Keittiömaailman asiantuntijat tietävät, miten paljon sinulla on muistamista ja miettimistä kokonaisuudessa, joten jätä keittiö, sen suunnittelu ja toteuttaminen, alan ammattilaisille. Olemme listanneet tälle sivulle kuinka matka inspiraatiosta unelmien keittiöön etenee.

1 Inspiraatio ja kontakti

Inspiraatio ja kontakti

Verkkosivut ja muut mediat pursuavat ideoita keittiöihin. Voit kaikessa rauhassa inspiroitua kotisohvalta käsin tarjolla oleviin mallistoihin, ratkaisuihin ja palveluihin.

Palveluajan voit varata verkkosivuilta tai olla yhteydessä myyjään puhelimitse. Ajanvarauksella varmistat rauhallisen suunnittelutuokion ja projekti käynnistyy toden teolla. Vierailu keittiömyymälässä on loistava paikka ottaa tuntumaa
konkreettisesti tämän päivän keittiökalusteisiin.

Täyden palvelun Keittiömaailma >>

Varaa suunnitteluaika

2 Tarvekartoitus ja mittakäynti

Remontointi keittiö pohjakuva

Tarvekartoitus ja mittakäynti

Yhdessä myyjän kanssa tehty tarvekartoitus on enemmän kuin pelkkä toivelista, koska keittiö on joka kerta yksilöllinen ja tiettyyn tilaan suunniteltu. Ammattitaitoisella myyjällä on tarjottavana vaihtoehtoja, joita ei itse tule ajatelleeksi. Tarvekartoituksessa myös selvitetään kuinka laajasta remontista on kysymys.

Ensitapaaminen voidaan sopia myös kalustettavaan kohteeseen. Samalla keittiömyyjä voi suorittaa mittojen ottamisen ja erillistä mittakäyntiä myöhemmässä vaiheessa ei tarvitse tehdä. Mittakäynnillä tarkistetaan mm. ikkunoiden, ovien, vesi- ja sähköpisteiden mahdolliset vaikutukset suunnitelmaan.

Täyden palvelun Keittiömaailma >>

3 Suunnitelma, tarjous & tilaus

Suunnitelma, tarjous & tilaus

Keittiöstä tehdään tarvekartoituksen perusteella kolmiulotteiset 3D-suunnitelmat, joista selviää miltä kalusteet näyttävät eri suunnilta katsottuna. Keittiön kustannusarvio ja tarjous lasketaan suunnitelman perusteella. Keittiön hintaan vaikuttavat keittiön koko, erikoiskaappien määrä, materiaalivalinnat oviin, runkoihin, tasoihin, listoihin, vetimiin sekä lisävarusteiden määrä. Kodinkoneet, altaat ja hanat voidaan aina tilata samasta paikasta. Keittiömyymälöissä on tarjolla myös rahoitusvaihtoehtoja, joita hyödyntämällä kustannuksia voidaan jakaa pidemmälle aikavälille. Hyväksytyn suunnitelman perusteella tehdään tilaus tehtaalle ja määritellään toimitusajankohta. Kalusteiden toimitusaika vaihtelee 4-6 viikkoa tilauksesta riippuen.
Suunnittelu- ja mittauspalvelu >>

Täyden palvelun Keittiömaailma >>

Asuntomessut 2015 kohde 38 Rock kivitalo by Aletta

4 Toimitus ja asennus

Keittiö remontointi

Toimitus ja asennus

Toimitus tapahtuu sovittuna päivänä tehtaan autoilla. Keittiömyymälä tarjoaa aina myös asennuspalvelun. Kun asennuksen hoitaa ammattitaitoinen asentaja, sopii kalusteet ja kodinkoneet yhteen ja asennustyöt sujuu nopeasti. Vanhan keittiön purkuun ja asennustöihin menee ammattimiehiltä noin viikon verran. Keittiömyyjän kautta järjestyvät myös muut ammattimiehet, kuten putkimiehet ja sähkömiehet. Usein remontin yhteydessä tehdään muutakin pintaremonttia; lattiat, välitilalaatoitukset, katto sekä valaistus. Katso täältä lisää tietoa onnistuneeseen remonttiin >>

Täyden palvelun Keittiömaailma >>

5 Jälkitarkastus

Jälkitarkastus

Kalustetoimituksen ja asennuksen jälkeen suoritetaan jälkitarkastus. Tarkastuksessa halutaan selvittää että työn jälki on moitteetonta sekä kalusteiden toimivuus ja ulkonäkö kuten suunniteltu.

Täyden palvelun Keittiömaailma >>

A la Carte -keittiöt Framilla laatikot

Takuu

Keittiömaailma takuu

Takuu

Keittiömaailman keittiöille myönnetään koko niiden käyttöikää kattava takuu materiaali- ja valmistusvirheiden osalta. Lisäksi tietyille komponenteille on takuuaika 10 tai 5 vuotta.

Täyden palvelun Keittiömaailma >>