Keittiösuunnittelu - inspiroidu itse suunnitellen

Millainen sinun keittiösi voisi olla?

Tutustu

Aloita keittiösuunnitelusi Keittiömaailman keittiösuunnitteluohjelmalla

Uuden keittiön suunnittelu on ihanaa puuhaa! Aloita hakemalla inspiraatiota selailemalla kuvastoja, blogeja, Instagramia ja Pinterestiä. Vieraile keittiömyymälöissä tutustumassa materiaaleihin ja vaihtoehtoihin ja mallaile omia väri- ja materiaaliyhdistelmiäsi esimerkiksi uuden ajan myymälöidemme Design studiossa. Varaa sen jälkeen maksuton suunnitteluaika ammattilaisellemme, joka auttaa sinua valitsemaan juuri oikeat vaihtoehdot omia tarpeitasi ajatellen.

Keittiösuunnitteluohjelmalla havainnollistat uuden keittiösi

Keittiömaailman keittiökonfiguraattorilla voit leikitellä eri pohjaratkaisuilla, väreillä, ovimalleilla ja tasoilla ja näet, miltä unelmien keittiösi voisi näyttää. Saat myös alustavan hinta-arvion suunnitelmastasi, mikä auttaa hahmottamaan budjettiasi.

Aloitetaan suunnittelu yhdessä

Kun sinulla on alustava ajatus, mitä uudelta keittiöltäsi haluat, pääset parhaiten suunnittelussa eteenpäin varaamalla suunnitteluajan ammattilaisellemme. Käydään yhdessä läpi toiveesi ja tarpeesi ja mietitään sinun budjettiisi sopivin ratkaisu.

Keittiösuunnittelu

Keittiösuunnittelussa lähdetään liikkeelle asiakkaan tarpeista ja toiveista. Alkukartoituksessa mittaillaan, punnitaan ja katsastetaan vaihtoehdot – ja ennen kaikkea mietitään yhdessä, millaisen keittiön sinä haluat.

Keittiösuunnittelijamme ovat ammattilaisia, joille mikään keittiöön liittyvä ei ole vierasta. Ammattilaisen kanssa on hyvä käydä läpi kaikki tulevaan keittiöön liittyvät toiveet ja toimenpiteet, niin säästyy monilta yllätyksiltä matkan varrella.

Keittiömaailma tarjoaa apua aina ajatuksen tasolta asennukseen asti. Uskalla kysyä ja kertoa tarpeesi! Ja mikä parasta: meillä asioidessasi keittiösuunnittelupalvelu on maksuton.