Keittiösuunnitteluohjelmat - inspiroidu itse suunnitellen

Keittiömaailman inspiraatiotyökalut keittiön suunnittelemiseen.

Voit valita joko keittiösuunnitteluohjelman, jolla leikit eri pohjaratkaisuilla, väreillä, ovimalleilla ja saat jo karkean hinta-arvion suunnitelmastasi. Tai voit jo halutessasi piirtää pohjat itse ja laittaa oikeat kaapit oikeille paikoilleen. Näet suunnitelmastasi jo 3D kuvan. Voit myös varata ilmaisen suunnitteluajan myymälään tai kotiisi tästä >>

Design room keittiösuunnitteluohjelma

Inspiroidu väreistä ja muodoista

Tällä suunnitteluohjelmalla voit kokeilla eri pohjamuotoja ja värejä, sekä erilaisia vetimiä ja kodinkonevaihtoehtoja. Saat jo alustavaa hinta-arviota kalusteista.

Klikkaa ja aloita suunnittelu >>

3D WebDesign-suunnitteluohjelma

Nyt voit toteuttaa unelmakeittiösi 3D -suunnitteluohjelmalla. Kun olet saannut piirrettyä keittiösi ja annat yhteystietosi, saat kuvan keittiöstäsi sähköpostiisi ja otamme sinuun yhteyttä

Klikkaa ja aloita suunnittelu >>

WebDesign suunnitteluohjelma

Keittiösuunnittelu

Keittiösuunnittelussa lähdetään liikkeelle asiakkaan tarpeista ja toiveista. Alkukartoituksessa mittaillaan, punnitaan ja katsastetaan vaihtoehdot – ja ennen kaikkea mietitään yhdessä, millaisen keittiön sinä haluat.

Keittiösuunnittelijamme ovat ammattilaisia, joille mikään keittiöön liittyvä ei ole vierasta. Ammattilaisen kanssa on hyvä käydä läpi kaikki tulevaan keittiöön liittyvät toiveet ja toimenpiteet, niin säästyy monilta yllätyksiltä matkan varrella.

Keittiömaailma tarjoaa apua aina ajatuksen tasolta asennukseen asti. Uskalla kysyä ja kertoa tarpeesi! Ja mikä parasta: meillä asioidessasi keittiösuunnittelupalvelu on maksuton.