Mitä keittiöremontti maksaa?

Onko suunnitelmissa tai haaveissa keittiöremontti? Ennen remontin alkua on tärkeintä pohtia käytettävissä olevaa budjettia ja omia toiveita uudelle keittiölle. Eniten kustannuksiin vaikuttavat materiaalivalinnat ja mekanismit sekä kodinkoneiden ominaisuudet. Hintaan vaikuttaa myös asentaminen: pystyykö asennustyön tekemään itse vai käyttääkö ammattilaisen apua asennuspalveluna.

Keittiösuunnittelijamme luo remonttia varten kokonaisvaltaisen suunnitelman, jonka tuloksena keittiö kestää vuosia. Suunnittelija auttaa valitsemaan ja vertailemaan materiaaleja yhdessä asiakkaan kanssa, jotta valinnat osuvat oikein ja haluttuun budjettiin päästään.

Katso esimerkkejä keittiöremontin hinnasta eri budjeteille ja erilaisiin tarpeisiin ja toteutuksiin.

Keittiökalusteiden, työtason, altaan ja hanan päivitys

Hinta-arvio 3 000-8 000 €
Keittiön remontoinnissa säästää tekemällä itse tai pitämällä jo olemassa olevat kodinkoneet uudessa keittiössä. Kannattaa arvioida keittiöremontin aikataulua: onko remontin valmistumisella kiire, joustaako oma ajankäyttö tarkkaan asennustyöhön? Tarvittaessa helpotusta tuo asennuspalvelumme sisältäen kahden vuoden takuun ja lopputarkastuspöytäkirjan, jotta kaikki on varmasti kunnossa.

Koko keittiöremontti sisältäen asennuspalvelun

Keski-arvio 15 000-18 000 €
Kattava keittiöremontti saadaan uusimalla kalusteiden, hanan, altaan ja työtason lisäksi kodinkoneet ja välitila. Vaikka keskimääräisen remonttibudjetin summa on noin 15 000 euroa, vaikuttaa tilan koko ja materiaalivalinnat huomattavasti. Budjettiin sisältyvät myös ammattilaisen tekemät asennustyöt, jotta remontointi olisi mahdollisimman huoletonta.

Keittiöremontti laadukkaimmilla materiaaleilla

Hinta-arvio alkaen 15 000 €
Unelmien keittiön luksusta saa esimerkiksi työtasolla, laadukkailla kodinkoneilla arkea parantavilla keittiöinnovaatioilla. Budjettiin saattaa kuulua myös välitilan tai lattian materiaali- ja asennuskustannukset.

Budjettia miettiessä on hyvä listata itselleen, mihin on valmis panostamaan. Esimerkiksi kvartsi- ja graniittitasot voivat olla hinnaltaan jopa viisinkertaisia laminaattitasoon nähden. Hintaan vaikuttavat pintamateriaalien lisäksi muun muassa mekanismit ja toiminnallisuudet sekä luonnollisesti keittiön koko. Myös kodinkoneiden hintahaitari on laaja. Parhaan käsityksen oman keittiön hinnasta saa varaamalla suunnitteluajan ammattitaitoiselle keittiösuunnittelijalle, joka osaa valita ratkaisut juuri sinun tarpeisiin, toiveisiin ja budjettiisi nähden.

Pientä pintaremonttia?
Lisäksi on mahdollista tehdä pientä pintaviilausta esimerkiksi hanan tai altaan vaihtamisella. Toisinaan asiakkaat kysyvät, voisiko keittiön ilmettä päivittää vaihtamalla keittiökalusteiden etusarjat. Tämä on mahdollista keittiöihin, jotka on toimitettu 2015 jälkeen, jolloin runkojen mitoitusta uudistettiin. Keittiön rungot toimitamme valmiiksi kasattuina.

Saisiko olla lisää esimerkkejä budjettiin sopivasta keittiöremontista?
Katso 8 esimerkkiä erilaisesta keittiöstä.

Tartu tarjouksiin ja hyödynnä kampanjaedut

Katso edut
A la Carte suklaa fiiliskuva
Hiekka fiiliskuva

Rakastu uuteen keittiöösi

Tutustu keittiöihin