Petra-keittiössä on tilaa elämälle

Petra on keittiömallisto, joka kestää aikaa, elämää ja käyttöä. Käytännölliset ratkaisut tekevät Petra-keittiöstäsi lämpöä ja kodikkuutta huokuvan tilan, joka kutsuu kokkaamaan yhdessä perheen ja ystävien kesken. Petra on kotimainen Avainlippu-tuote, joka valmistetaan Lahden Nastolassa.

Tutustu mallistoon

Lähin myymälä

Etsi lähin myymälä ja tule inspiroitumaan myymälän upeista malliryhmistä

Etsi lähin myymälä

Varaa suunnitteluaika

Tule tapaamaan ammattilaistamme, joka auttaa sinua unelmiesi keittiön suunnittelussa.

Varaa tästä

Novart Oy selkeyttää myyntikanaviaan – Petra-tuotteita saa jatkossa Keittiömaailma-myymälöistä

Kansainväliseen Nobia-konserniin kuuluva Novart Oy selkeyttää myyntikanaviaan. Tämän seurauksena Novart Oy:n erilliset Petra-myymälät lopettavat toimintansa elokuun 2022 loppuun mennessä. Aiemmin Novart Oy:n tuotteita on myyty kahdessa kuluttajamyyntikanavassa, joita ovat olleet Keittiömaailma- ja Petra-myymälät.

Muutos koskettaa noin kymmentä Petra-myymälää. Keittiömaailma-myymälöitä on yhteensä 28, jotka palvelevat asiakkaita 25 eri paikkakunnalla.

”Strategiamme mukaisesti tulemme optimoimaan myymäläverkostomme ja myymälöidemme sijainnit. Tarkan harkinnan seurauksena olemme tulleet siihen tulokseen, että palvelukonseptiamme ja asiakkaitamme ajatellen erilliset Petra-myymälät eivät enää tulevaisuudessa ole tässä muodossa asiakkaitamme parhaiten palvelevia konsepteja. Petra-tuotteita saa jatkossa yhä Keittiömaailman myymälöistämme ympäri Suomen.”

Anu Tola, Kuluttajamyynnin myyntijohtaja

Pala Petra-mallistoa: Rytmi-keittiö

Petran Rytmi-keittiökonsepti tuo keveyttä keittiöön! Avo- ja umpiosilla leikittelevä Rytmi tuo kodikkaaseen keittiöön trendikästä keveyttä, jopa ripauksen retroa. Keittiön lisäksi Rytmiä voi hyödyntää rytmittämässä myös kodin muita tiloja, kuten eteistä.

Lue lisää
Petra-keittiöt Willa ovimalli Sandra
Petra-keittiöt Willa, ovimalli Minea 491 Petra-keittiöt Mira 498, Willa-keittiö

Modernisti maalaisromanttinen

Willa-keittiökonsepti yhdistelee klassikkoelementtejä tuoden ne modernisti nykypäivään. Keittiön toteutus onnistuu yhdellä värillä tai useampaa yhdistelemällä, jokaisen maun mukaan.

Tutustu