Linjasaneeraus

Putkiremontti - täydellinen hetki keittiön uusimiselle

Keittiömaailma on kehittänyt toimintamallin, joka on erikoistunut putkiremontteihin.

Olemme kehittäneet sinulle palvelumuodon, joka tekee tylsästä putkiremontista innostavan uuden keittiön tai kylpyhuoneen odotuksen. Ammattilaisten kehittämän palvelumuodon ansiosta putkiremontin yhteydessä tehty keittiö- tai kylpyhuoneremontti, tai vaikka molemmat, sujuu jouhevasti ilman erillistä remonttia. Myymälöissämme putkiremontteihin erikoistuneet ammattilaiset huolehtivat projektin sujumisesta suunnittelusta aina asennukseen asti.

Taustalla Suomen ja Euroopan suurimmat keittiöalan yritykset

Ylivoimaisen laajan valikoiman lisäksi Keittiömaailman vahvuus ovat paikalliset kauppiaat, jotka tuntevat hyvin paikalliset olosuhteet. Taustatuen ja laadukkaat tuotteet varmistaa kalusteet valmistava Novart, joka on Suomen suurin keittiökalustevalmistaja. Novart kuuluu Nobia-konserniin, joka on Euroopan suurin keittiöalan yritys.

HELPPOA

+ AIKATAULUETU

Säästyt putkiremontin jälkeen tehtävältä erilliseltä remontilta. Vanha keittiö on joka tapauksessa purettava ainakin osittain remontin tieltä, joten on järkevää ja kannattavaa tehdä keittiöremontti putkiremontin yhteydessä.

+ SÄÄSTÄ AIKAA

Ammattilaisen juuri sinulle valmiiksi miettimä projektisuunnitelma aikatauluineen.

+ SÄÄSTÄ VAIVAA

Kun koko keittiöremontti on ammattilaisen toimesta suunniteltu alusta loppuun, jää kalusteiden tilaus sekä tarvittaessa myös sähkö- ja putkitöiden tilaus ja aikataulutus ammattilaiselle.

+ SÄÄSTÄ RAHAA

Rahaa säästyy. Vanha keittiö pitää joka tapauksessa ainakin osittain purkaa, eikä vanhojen kalusteiden uudelleenasennus aina onnistu ehjänä ja siistinä. Asennus maksaa joka tapauksessa, joten onhan se järkevämpää asentaa aikansa eläneiden kaapistojen tilalle kokonaan uudet, jotka vastaavat muutenkin tämän päivän keittiökäyttäytymistä sekä ergonomialtaan että ulkonäöltään.

TURVALLISTA

+ EI VÄÄRIN TEHTYJÄ REMONTTEJA

Keittiöremontin tarkistaa aina taloyhtiön valtuuttama virallinen tarkistaja, joten tiedät, että remonttisi on aina oikein tehty.

+ KEITTIÖN SUUNNITTELUPALVELU KÄYTÖSSÄSI

Keittiön näyttävyydestä ei tarvitse tinkiä. Suunnittelemme tarvittaessa juuri sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaisen yksilöllisen keittiön.

+ ASENNUS TAKUUTYÖNÄ

Juuri meidän kalusteidemme asennukseen koulutetut ja perehtyneet luottoasentajamme takaavat onnistuneen ja viimeistellyn lopputuloksen - ja aina takuutyönä.

+ ASENNUKSESTA VEROVÄHENNYS JOPA 4800 €

Kannattaa myös muistaa, että toisin kuin putkiremonteissa, asennus- ja remonttityöstä saa verotukseen kotitalousvähennyksen, jopa 4800 €.

Keittiömaailma projektimyynti, keittiö

Eroon myös asbestiongelmista putki- ja keittiöremontin yhteydessä!

Keittiömaailma Forssa, keittiöt, kylpyhuoneet, säilytysjärjestelmät

Putkiremontti on erinomainen mahdollisuus parantaa viihtyvyyttä uuden keittiön muodossa!

A la Carte -keittiöt Altro

Keittiö mukaan jo putkiremontin hankesuunnitteluvaiheessa

Putkiremontista saa helposti kiinnostavan ja mukavan projektin kun samalla uusii myös keittiön. Putkiremontti mielletään usein ikäväksi ja paljon rahaa vieväksi projektiksi mistä ei kuitenkaan jää käteen mitään suurempaa näkyvää. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla. Lue lisää >>

Lue lisää miksi keittiöremontti kannattaa tehdä putkiremontin yhteydessä >> Putkiremontti

Putkiremontin aikatauluesimerkki:

Keittiö hintaesimerkkejä

Katso täältä esimerkkejä erilaisista keittiöistä ja niiden hinnoista.

Putkiremontti remontin aikana
Kysymyksiä ja vastauksia