Rakastu Keittiöösi

Petra-keittiöt Willa

#rakastukeittiöösi

Osallistu #rakastukeittiöösi -kilpailuun

Keittiö on tunnetusti kodin sydän. Siellä kokataan, onnistutaan, poltetaan keitokset välillä pohjaan, iloitaan, maistellaan ja haistellaan. Parhaat juhlatkin päätyvät keittiöön, jos ne eivät ole jopa alkaneet sieltä. Keittiössä on elämää.

Kotimaisilla A la Carte- ja Petra-keittiöillä haluamme olla mukana luomassa ja helpottamassa keittiöelämääsi. Tuotesuunnittelijamme seuraavat tarkasti aikaa ja valitsevat mallistoihimme trendejä mukailevia, tarkkaan mietittyjä yksityiskohtia. Voit olla enemmän A la Carte -henkinen, kansainvälisen puhdaslinjaista designia, älykkäitä ja teknisiä ratkaisuita arvostava, moderni kuluttaja tai Petra-tyylinen, käytännöllisyyttä, kodikkuutta ja aikaa kestäviä, kotimaisuutta huokuvia ratkaisuita hakeva kokkaaja. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti oman unelmiesi keittiön.

Kuvaa unelmiesi keittiö ja voita upeita palkintoja!

Millainen on sinun unelmiesi A la Carte- tai Petra-keittiö? Löytyykö se jo kotoasi? Vai vieläkö etsit inspiraatiota?

Osallistu kilpailuun kuvaamalla joko

- Keittiömaailma-myymälässä suosikkiryhmäsi TAI
- oma A la Carte- tai Petra-keittiösi

Postaa kuva Instagramiin tunnisteilla #rakastukeittiöösi ja @keittiomaailma

Arvomme osallistujien kesken upeita palkintoja.

Toukokuun 2018 arvonnan voitti @kattilotsa.

Elokuun 2018 palkinnon voitti @aprimaisa.

Marraskuun 2018 palkinnon voitti @pirjaa.

Seuraava palkinto arvotaan toukokuun 2019 viimeinen päivä. Toukokuun arvonnassa kaikkien kuvan julkaisseiden kesken arvomme 100 euron lahjakortin Iittalan myymälään sekä Kaisa Kartelan Keittiömaailmalle suunnittelemalla ihastuttavalla grafiikalla painetun keittiöpyyhkeen ja tiskiliinan.

Kilpailun säännöt >>

Toukokuun palkinto

Tilaa Keittiömaailman uutiskirje! Kirjeemme sisältävät vinkkejä, tietoa uutuuksista, tarjouksia ja kutsuja tapahtumiin. Tilaa kirje täältä>>