RK Kilpailun säännöt

Keittiömaailman #rakastukeittiöösi Instagram-kilpailun säännöt

1. Järjestäjä

Novart Oy, Kouvolantie 225, 15560 Nastola, markkinointi@novart.fi.

Facebook ei ole osallisena kilpailuun.

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa.

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika kilpailuun on 20.4.2018-31.5.2019.

4. Osallistuminen kilpailuun

Kilpailuun voi osallistua Instagramissa ottamalla kuvan joko omasta A la Carte- tai Petra-keittiöstä tai Keittiömaailman myymälässä esillä olevasta keittiöstä ja julkaisemalla kuvan Instagramissa tunnisteilla #rakastukeittiöösi ja @keittiömaailma. Osallistujan Instagram-tilin tulee olla julkinen, jotta kisaan osallistuminen pystytään huomioimaan. Vain kilpailuaikana tehty osallistuminen huomioidaan.

Kuvan lataaja vastaa kuvan sisällön sopivuudesta. Kuvan lataaja vakuuttaa omistavansa kaikki oikeudet kuvaan ja hankkineensa suostumuksen kuvan käyttöön kaikilta siinä mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä. Novart Oy:llä on oikeus julkaista kilpailuun osallistuneita kuvia Keittiömaailman kotisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

5. Palkinto

Kilpailun palkinnot arvotaan vuonna 2018: 31.5., 31.8. ja 30.11. sekä vuonna 2019: 31.5. Ensimmäinen palkinto on 100 euron lahjakortti Iittalan myymälään sekä Kaisa Kartelan Keittiömaailmalle suunnittelemalla grafiikalla painettu keittiöpyyhe ja tiskiliina. Seuraavien palkintojen sisältö ilmoitetaan osoitteessa www.keittiomaailma.fi/rakastukeittioosi aina edellisen palkinnon arvonnan jälkeen.

Voittajat arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin yksityisviestillä. Kilpailun järjestäjä voi valita uuden voittajan, mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa siitä, kun voittajalle on ilmoitettu voitosta.

Novart Oy maksaa mahdolliset arpajaisverot. Palkintoja ei muuteta rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

6. Julkisuus

Voittajien nimiä ja voittokuvia voidaan käyttää Keittiömaailman kotisivuilla ja sosiaalisen median sivuilla ilman erillistä luvan pyyntöä. Henkilötietoja käytetään vain kilpailun palkinnon toimittamiseen, ellei erillistä suostumusta anneta muihin tarkoituksiin.