Keittiöalan ammattilaiseksi

Kalustesuunnittelija-myyjä

Toimiala:
Suunnittelu ja myynti
Sijainti:
PK-seutu
Työsuhteen tyyppi:
Vakituinen

Suomen suurin keittiöalan jälleenmyyjä ja alan markkinajohtaja etsii nyt PK-seudun tiimiinsä vahvistusta.

Oletko etsimämme kunnianhimoinen

KEITTIÖMYYNNIN AMMATTILAINEN

Mitä haemme?

Haemme osaavaa ja energistä myynnin ammattilaista, joka haluaa tuoda oman lisäpanoksensa tiimiimme ja luoda ihmisille unelmia keittiöiden muodossa. Haluat asettaa tavoitteet korkealle, etkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Voit olla kokenut myyjä, tai vasta aloittamassa myyntiuraasi. Aiempi kokemus alalta katsotaan eduksi. Kunnianhimo ja halu menestyä toimivat motivaationasi ja ohjaavat tekemistäsi. Nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja siitä, että voit omalla tekemiselläsi vaikuttaa työn tulokseen. Tärkeintä on, että sinulla on asenne kohdillaan ja haluat menestyä kanssamme.

Mitä tarjoamme?

Työyhteisön, jossa menestyt yhdessä osaavien ja innostavien työkavereidesi kanssa. Keittiömaailman tuotteet tarjoavat mahdollisuuden luoda laadukkaita ja uniikkeja keittiö- ja kalustekokonaisuuksia. Monipuolinen työnkuvasi sisältää, kalustesuunnittelua, myyntiä ja asiakaspalvelua. Tarjoamme sinulle kattavan ja jatkuvan koulutuksen sekä tuotteisiimme että myyntityöhön. Lisäksi menestymistäsi tukevat markkinoiden parhaat työkalut ja motivoiva palkkarakenne.

Lisätietoja antaa myyntipäällikkö Joonas Riihimäki, p.  044 781 2773
Avoimet hakemukset TÄNNE>>

VJ-Profit Oy on Suomen suurin keittiöalan jälleenmyyjä ja edelläkävijä alalla. Yrityksellä on kuusi KEITTIÖMAAILMA myymälää Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla, jotka edustavat Suomen suurimman keittiökalustevalmistajan, Novart Oy:n Ala Carte ja Petra –keittiömallistoja

Edustavat, ajan henkiset alan erikoismyymälät ja niiden yhteydessä toimivat projekti- ja linjasaneerausmyyntiyksiköt tarjoavat kuluttaja- ja ammattiasiakkaille korkeatasoista kokonaispalvelua keittiöiden suunnittelusta toteutukseen.