Keittiöalan ammattilaiseksi

Kalustesuunnittelija-myyjä

Toimiala:
Suunnittelu ja myynti
Sijainti:
Hamina, Kotka, Virolahti, Kouvola ja Loviisa
Työsuhteen tyyppi:
Vakituinen

Keittiömyynnin ammattilainen

Oletko sinä etsimämme kunnianhimoinen keittiösuunnittelija- ja myyjä?

Haemme Keittiömaailma Kotkan myymäläämme laadukkaiden ja uniikkien keittiöiden- ja kalustekokonaisuuksien myyjää/suunnittelijaa. Keittiömaailma Kotkan myyjänä toteutat asiakkaiden keittiöunelmia. Nyt sinulla on harvinainen tilaisuus päästä osaksi huipputiimiämme!

Mitä tarjoamme?

Ainutlaatuisen tilaisuuden päästä osaksi tiivistä ja innostavaa työyhteisöämme Kotkan Keittiömaailmassa. Myyjänä toteutat asiakkaidemme unelmia. Keittiömaailman tuotteet tarjoavat mahdollisuuden luoda laadukkaita ja uniikkeja keittiö- ja kalustekokonaisuuksia. Monipuolinen työnkuvasi sisältää kalustesuunnittelua, myyntiä ja asiakaspalvelua. Tarjoamme sinulle erittäin kattavan koulutuksen sekä tuotteisiimme että myyntityöhön. Lisäksi menestymistäsi tukevat markkinoiden parhaat työkalut ja ammattitaitoinen työyhteisö.

Mitä haemme?

Haemme myynnin ammattilaista vahvistamaa meidän tiivistä ja ammattitaitoista myyntitiimiämme. Voit olla kokenut myyjä, tai vasta aloittamassa myyntiuraasi. Tärkeintä on, että sinulla on asenne kohdillaan ja et pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Olet myyjähenkinen ja haluat menestyä pitkään kanssamme. Nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja siitä, että voit omalla tekemiselläsi vaikuttaa työsi tulokseen. Meillä Kotkan Keittiömaailmassa myyjämme menestyvät omilla toiminimillään.

Haluat meille?

Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä! Ole siis nopea ja käy täyttämässä hakemus viimeistään 8.7.2018 osoitteessa: http://bit.ly/keittiömaailmakotka

Kysy meiltä?

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Vastaamme mielellämme kaikkiin tiedusteluihin. Lisätietoja tehtävästä antaa Keittiömaailman Kotkan kauppias Jaana Rännäri, 040 516 5434.

Yhteystiedot

Keittiömaailma
Jumalniementie 4
486 00  Kotka
Suomi