Keittiöalan ammattilaiseksi

Keittiösuunnittelija Oulu

Toimiala:
Suunnittelu ja myynti
Sijainti:
Oulu
Työsuhteen tyyppi:
Vakituinen

Pohjois-Suomen suurin keittiöalan jälleenmyyjä ja alan markkinajohtaja etsii nyt Oulun tiimiinsä vahvistusta.

Oletko etsimämme kunnianhimoinen

KEITTIÖMYYNNIN AMMATTILAINEN

Mitä haemme?

Haemme osaavaa ja energistä myynnin ammattilaista, joka haluaa tuoda oman lisäpanoksensa tiimiimme ja luoda ihmisille unelmia keittiöiden muodossa. Haluat asettaa tavoitteet korkealle, etkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Voit olla kokenut myyjä, tai vasta aloittamassa myyntiuraasi. Aiempi kokemus alalta katsotaan eduksi. Kunnianhimo ja halu menestyä toimivat motivaationasi ja ohjaavat tekemistäsi. Nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja siitä, että voit omalla tekemiselläsi vaikuttaa työn tulokseen. Tärkeintä on, että sinulla on asenne kohdillaan ja haluat menestyä kanssamme.

Mitä tarjoamme?

Työyhteisön, jossa menestyt yhdessä osaavien ja innostavien työkavereidesi kanssa. Keittiömaailman tuotteet tarjoavat mahdollisuuden luoda laadukkaita ja uniikkeja keittiö- ja kalustekokonaisuuksia. Monipuolinen työnkuvasi sisältää, kalustesuunnittelua, myyntiä ja asiakaspalvelua. Tarjoamme sinulle kattavan ja jatkuvan koulutuksen sekä tuotteisiimme että myyntityöhön. Lisäksi menestymistäsi tukevat markkinoiden parhaat työkalut ja motivoiva palkkarakenne.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Ole nopea ja käy täyttämässä hakemus viimeistään 8.7.2018 osoitteessa: http://bit.ly/keittiomyyjaoulu. Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja antaa Keittiömaailman kauppias Pasi Maronen, 044 243 5878.