Supermattalaminaatti on trendikäs ja kestävä materiaali keittiöön

Inspiraatio & Trendit

Supermattalaminaatti on erittäin kestävä ja laadukas materiaali. Matta pinta ei heijasta valoa, mikä tekee materiaalista silmille miellyttävää. Materiaali on myös helposti puhtaana pidettävä, eivätkä sormenjäljet näy pinnalla.

Supermattalaminaatti on nanopintaista materiaalia. Oven valmistukseen käytetty lasersaumaustekniikka on niin kehittynyt, ettei oven reunaan jää saumaa juuri lainkaan.

Ovi on vesitiivis ja se kestää kuumuutta ja iskuja naarmuuntumatta. Siksi supermattalaminaattia käytetään myös työtasoissa. Supermattalaminaatti on täydellinen valinta sinulle, joka haluat trendikästä väriä keittiöön, mutta huolettomampaa hoitoa kuin mitä maalatut ovet vaativat.

viisi MAANLÄHEISTÄ VÄRIÄ

Keittiömaailman supermattalaminaatti-ovimallistoon on valittu aiemman mustan rinnalle neljä luonnosta kumpuavaa maanläheistä väriä: hieman beigeen taittava harmaa, vaaleanharmaa, vihreä ja tummansininen. Materiaali ja uudet värit löytyvät sekä A la Carten että Petran mallistoista.

Supermattalaminaatti sininen

Supermatta: sininen

Upea, syvän sininen sävy on kuin tumma, pohjoinen yötaivas tai järven pinta hämärtyvässä syysillassa. Sininen on rauhoittava väri, joka sopii skandinaaviseen kotiin. Käytä keittiössä laajemmin tai vain tehostevärinä.

Supermattalaminaatti musta

Supermatta: musta

Musta on rohkea, mutta tyylikäs valinta. Silkinhimmeä matta musta pinta luo ylellisen tunnelman ja siitä saa aikaan näyttäviä kokonaisuuksia. Muista kuitenkin, että musta vaatii rinnalleen valoa. Tässä A la Carte -keittiössä puu tuo tarvittavaa lämpöä muuten mustalle kokonaisuudelle.

Supermattalaminaatti vaaleanharmaa

Supermatta: vaaleanharmaa

Upea mattapintainen harmaa sävy antaa keittiöön väriä, muttei tee pienemmästäkään tilasta synkkää, vaan avaran. A la Carten Vida-keittiössä vaaleanharmaa Altro-ovi on yhdistetty puuhun, mikä tekee kokonaisuudesta todella tyylikkään.

Supermattalaminaatti vihreä

Supermatta: vihreä

Vihreä on yksi nousevimmista väritrendeistä sisustuksessa. Se korostaa luonnon monimuotoisuutta ja ekologista ajattelua. Luonnonläheinen, kauniin vihreä mattapintainen ovimalli sopii upeasti myös keittiöön. Yhdistä esimerkiksi puun sävyihin, valkoiseen tai mustiin yksityiskohtiin. 

Supermattalaminaatti harmaa

Supermatta: harmaa

Supermattalaminaattimallistomme harmaa sävy on aavistuksen beigeen vivahtava, kaunis, luonnollinen väri. Tästä väristä saat upeita, trendikkäitä kokonaisuuksia aikaan.

Keittiömaailman supermattalaminaattioville on myönnetty M1-merkki, joka kertoo vähäpäästöisyydestä.