Keittiön kodinkoneet - Edistyksellinen tekniikka tuo nautintoa ruuanlaittoon

Keittiön kodinkoneet - edistyksellinen tekniikka tuo nautintoa ruuanlaittoon

Keittiöremontin yhteydessä on järkevää vaihtaa myös kodinkoneet - jo pelkästään nykykoneiden energian säästön takia, mutta myös uusien elämää helpottavien toimintojen vuoksi. Tarjoamme laajan valikoiman kodinkoneita, jotka eivät ole vain käytännöllisiä, vaan hivelevät myös silmää. Kun ostat kodinkoneesi meiltä, varmistamme, että ne sopivat saumattomasti kalusteisiin ja ovat oikein sijoitettuja. Näin uudet kodinkoneesi toimivat optimaalisesti ja energiaa säästäen.

Keittiömaailmassa ovat edustettuina lähes kaikki huippukodinkonemerkit. Laaja valikoima kodinkoneita palvelee keittiönostajan tarpeita monipuolisesti: saat kaiken haluamasi pyykinpesukoneista kaasuliesiin asiantuntevan opastuksen kera. Hankkimalla koneet samasta paikasta varmistat samalla niiden yhteensopivuuden keittiöösi.

Kodinkoneet- kodinkonepaketit Keittiömaailma
Kodinkone merkit Keittiömaailma

Yhteistyökumppanit

AEGElectrolux
Elica, Festivo
MieleSiemens ja 
Gaggenau (tietyt KM myymälät)

AEG fiiliskuva

Kodinkoneet ja kodinkonepaketit

Uudet kodinkoneinnovaatiot tekevät ruoanlaitosta entistä nautinnollisempaa ja lopputuloksesta herkullisempaa. Automaattiset toiminnot ja erilaiset sovellukset takaavat täydellisen lopputuloksen. Kotikokkaaja pääsee nykyaikaisilla kodinkoneilla lähes ammattilaisen tasolle. Lisäksi uudet kodinkoneet säästävät vettä ja energiaa – on siis ympäristöteko vaihtaa kodinkoneet keittiöremontin yhteydessä. Keittiömaailma laajasta kodinkonevalikoimasta löytyy vaihtoehtoja joka makuun ja hintaluokkaan. Koneet kannattaakin ottaa samalla kertaa kodinkonepakettina, jotta kaikki toimivat saumattomasti yksiin. Edistyksellinen kodintekniikka, huippudesign, kestävät ratkaisut ja viihdyt keittiössäsi entistäkin paremmin. Arjen luksusta juuri sinulle.

AEG ComfortLift -astianpesukone

AEG-ComfortLift -astianpesukone on ensimmäinen astianpesukone, jonka
alempaa koria voit liu'uttaa ja nostaa ylöspäin.

Astioiden laittaminen koneeseenja tyhjentäminen koneesta sujuu tehokkaammin.

Katso vierestä video tästä huipputuotteesta.

AEG Mastery Range -mallisto

Upouusi AEG Mastery Range -mallisto tarjoaa ainutkertaisia ruoanlaittomahdollisuuksia. Malliston laitteet toimivat täydellisesti tarpeidesi mukaan vastaamalla välittömästi tekemiisi säätöihin.

AEG Mastery Range -mallisto perustuu herkästi reagoivaan teknologiaan, jotta voisimme luoda ja tarjota oikeita ratkaisuja oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Katso vierestä video tästä huipputuotteesta.

AEG kuivaava pesukone

AEG kuivaava ÖKOKombi -pesukone

AEG:n ainutlaatuisella ÖKOKombi -kuivaavalla pesukoneella saat täydelliset pesu- ja kuivaustulokset. Tilaa säästävällä yhdistelmällä peset 9 kg ja kuivaat 6 kg pyykkiä. AEG on maailman tehokkain kuivaava pesukone, sillä se kuivaus perustuu hellävaraiseen lämpöpumpputekniikkaan. OptiSensen avulla et ylipese tai -kuivaa pyykkiä, vaan se huolehtii juuri oikeasta ohjelman pituudesta.

AEG höyryuuni

AEG:n höyryuunin avulla viet leivonnan ja paistamisen uudelle tasolle. 25% höyrytoiminto säilyttää ruoan kosteuden. Paistolämpömittari varmistaa täydellisen kypsyysasteen ja pyrolyysitoiminnon ansiosta uunin puhdistaminen on helpompaa kuin koskaan.

AEG-höyryuuni

Mielen UusiSmartLine -mallisto

Mielen uusi Smart Line mallisto tarjoaa ainutlaatuista tyylikkyyttä ja lukemattomia yhdistelymahdollisuuksia.

Katso lisää tietoa ominaisuuksista Smart line -mallisto videolta.

Festivo kylmälaitteet

Kotimaiset Festivo-kylmäsäilytyslaitteet kestävät mukana arjessasi. Jokaisessa Festivossa yhdistyvät laadukkaat ja testatut komponentit suurtalouspuolelta sekä täsmällinen suomalainen työnjälki. Pystyt säilyttämään elintarvikkeet niille optimaalisissa olosuhteissa, jolloin ruoka säilyy tuoreempana ja parempana pidempään. Erinomaisten ominaisuuksiensa lisäksi Festivo erottuu keittiöstäsi tyylikkäällä muotoilullaan.