Täydelliset yhdessä

Meidän värimme

Värin valinta on yksi tärkeimmistä suunnittelun vaiheista, jotta keittiöstä tulee juuri sellainen kuin haluat. Asiantuntijoidemme huolella valitsemat mallistomme vakioidut maalivärit kestävät aikaa ja säilyttävät suosionsa myös muuttuvissa väritrendeissä. Keittiöön saa väriä ja ilmettä myös erilaisilla materiaaleilla ja kuoseilla, kuten puulla. Taitavalla suunnittelulla syntyy ihastuttavia, täydellisesti yhteensopivia yhdistelmiä.

Täydelliset yhdessä

Luonto-värikokoelmamme

Voit valita keittiösi sävyn 12 upeasta Luonto-värikokoelmamme väristä. Luonto on harmoninen ja rauhallinen kokoelma huolellisesti valittuja värejä, jotka ovat saaneet inspiraationsa pohjoisesta luonnostamme. Luonto-väriemme myötä tuot keittiöön rauhaa ja harmoniaa, trendikkyyttä unohtamatta. Ihastu väreihin ja kutsu luonto kotiisi!

Täydelliset yhdessä

Luonnon värit kohtaavat puun

Anna Luonto-värikokoelman sävyjen kohdata kauniit puiset materiaalit. Puun ja värin liitto luo jännittäviä yhdistelmiä, persoonallisen ilmeen ja luonnollisen tunnelman. Luonto-värikokoelman huolella valitut värit sopivat täydellisesti yhteen Nordic Nature -malliston tammioven kanssa. Millainen on sinun värin ja puun yhdistelmäsi?

puun elementit keittiössä

Keittiömaailman valikoiman puiset ja puuviiluovet tuovat keittiöösi tyylikkyyttä ja lämpöä. Puun rinnalla valikoimamme erilaiset puukuviot antavat vaihtoehtoja ulkonäköön ja tunnelmaan.

Tammi

Tammi

Lotta Agaton Moodboard Puu

Laminaattitasot puukuviolla

Tarjoamme laajan valikoiman myös laminaattitasoja puukuviolla. Tässä muutamia esimerkkejä:

Suosituimmat värimme