Keittiön kaapin ovet

Keittiön kaappien ovia valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota kodin muuhun tyyliin ja muotomaailmaan, jolloin lopputuloksesta tulee yhtenäinen ja käyttäjiensä näköinen kokonaisuus. Mallistossamme on lukuisia ovimalleja, värejä ja materiaaleja, joista löytyy varmasti mieleiset keittiön kaapin ovet. Tiettyihin ovimalleihin voit valita NCS-kartastosta juuri sinulle mieleisen värin, joten valinnanvaraa on runsaasti.

Ovimallit on esitelty tarkemmin keittiömallistomme alla.

LAMINAATTIOVET KEITTIÖÖN

Laminaattiovet keittiöön on kestävä vaihtoehto. Laminaatti on hyvin kulutusta, iskuja ja kuumuutta kestävä materiaali. Pinnan puristuksessa käytetään kovaa painetta ja kuumuutta, jolloin laminaatista tulee erittäin hyvin kemikaaleja ja kosteutta kestävää. Laminaattiovillemme on myönnetty M1-merkki, joka kertoo vähäpäästöisyydestä.

MAALATUT KEITTIÖN OVET

Maalatuissa keittiön ovissa on paljon erilaisia vaihtoehtoja. Ovista on erilaisia malleja sekä maalisävyjä on vakiona useita. Vakio ovivärien lisäksi koko NCS kartaston maalisävyt ovat käytettävissä tiettyihin ovimalleihin. Usean maalikerroksen ja hyvän pohjalevyn ansiosta maalattujen ovien pinnat ovat erittäin sileitä ja helppohoitoisia. Maalatun kalusteoven naarmun korjaaminen on myös helppoa paikkamaalilla.

VIILUTETUT KEITTIÖN OVET

Viilutetut ovet luovat kotiisi lämmintä tunnelmaa. Viilupinnassa erottuvat kauniisti puun syyt ja ominaisuudet. Oiva valinta luonnonläheiselle ihmiselle, joka haluaa luonnon tunnelmaa kotiinsa. Viilu on sorvattua tai leikattua aitoa puuta, jonka paksuus on 0,6-1,2 mm. Viilu kiinnitetään ovimateriaaliin liimaamalla ja puristamalla. Viiluovilla on M1-merkki.

MELAMIINIOVET

Melamiiniovet voivat olla yksiväristä tai kuvioitua melamiinihartsilla käsiteltyä paperia. Materiaali kiinnitetään lastulevyn pintaan kuumapuristamalla. Kuumapuristuksessa hartsi sulaa ja pinnoitteesta tulee kiinteä ja kestävä. Melamiiniovet ovat saaneet M1-merkin. Melamiini on helppohoitoinen ja kestää melko hyvin iskuja ja lämpöä.


KALVO-OVET

Kalvo-ovien pinta on saumattomasti kiinni oven etupinnassa ja reunoissa. Kalvo-oven puhdistus on helppoa, se kestää hyvin kosteutta ja kulutusta. Kalvo-ovillamme on M1-merkki, joka kertoo vähäpäästöisyydestä.

LASIOVET

Alumiinikehysovet ovat helppohoitoista alumiinia, jonka lasipintana on savu-, aalto- tai kirkas lasi. Tällä ovella saat modernia ja tyylikästä ilmettä yhdistämällä sitä muihin oviin vaikka parin kaapin verran. Muutamiin ovimalleihimme meillä on kehysovi kirkkaalla lasilla. Mallistossa on myös uutuutena erikoiskorkea seinäkaappi, johon saa myös todella näyttävän ruudukko- tai ristikkolasioven.

KEITTIÖN KAAPIN VETIMET

Vetimet vaikuttavat paljon keittiön yleisilmeeseen ja tunnelmaan. Valittavana on pitkiä ja moderneja vetimiä sekä myös romanttisempia ja retrojakin vaihtoehtoja. Pieniä nuppivetimiä on myös monenlaiseen makuun. Materiaaleina on esimerkiksi rst, puu, kromi tai vaikka alumiini.
Keittiökaapin vetimet voi jättää myös kokonaan pois, eli keittiön voi toteuttaa modernisti vedikkeettömänä. Se onnistuu monenlaisilla ratkaisuilla. Mallistossamme on esimerkiksi yläkaappi vedinprofiililla sekä TIP ON -mekanismi, joka on täysin sähkötön laatikoiden avaamismekanismi. Vain pieni tönäisy kädellä tai polvella, niin laatikko aukeaa.

Tutustu mallistomme vetimiin>>

A la Carte -keittiöt Grano 217 kiiltävä akryyliovi okra ja Scuro 671 maalattu kolovedinovi valkoinen

Keittiön työtasot

Katso täältä vinkkejä keittiön työtason valitsemiseen. Tarjolla on laaja työtasomallisto, eri materiaaleja sekä värejä.

A la Carte -keittiöt Alone 370 laminaatti harmaa matta ja Neve 961 maalattu valkoinen mdf

Keittiökaapit

Keittiökaappeja on mallistossa monipuolisesti. Saatavilla on paljon eri kokoja sekä myös innovatiivisia arkea helpottavia yksiköitä.

Asuntomessut Mikkeli 2017, Kohde 16 Saimaan Ateljee, Keittiömaailma

Keittiön välitila

Keittiön välitilaan voit valita laatan lisäksi myös esim. laminaattia tai valaistua välitilaelementtiä. Lue lisää!