Keittiön välitilan materiaalit

Keittiön välitilamateriaaliksi perinteisten laattojen rinnalle on tullut lukuisia kivoja vaihtoehtoja. Keittiön välitilaan voi laittaa perinteistä laattaa, erilaisia levyjä, lasia, laminaattia, tms. Uutuutena mallistossamme myös Luna valaistu välitilaelementti, jonka taustalle on saatavissa useita erilaisia kuvavaihtoehtoja tai vaikkapa omasta kuvakokoelmastasi suosikkikuvasi.

Välitilan materiaalien puhtaanapito on helppoa. Laatasta ja lasista saa helposti puhdistusaineilla pyyhittyä rasvatahrat yms. Myös laminaattiin voi käyttää samoja puhdistusaineita kun työtasopintaan. Laminaatti on välitilassa edullisimmasta päästä ja myös helpoimpia asentaa. Luna välitilaelementtiin on helppo vaihtaa kuva vaikka vuodenaikojen mukaan. Laatoissa saattaa joskus olla huokoinen pinta johon voi jäädä tahra näkyviin, myös saumat voivat hapristua. Välitilan lasin on oltava karaistua lasia.

Laminaatti

Välitilan laminaattia saa mallistostamme kaikkien varastomallistossa olevien tasojemme väreillä. Lisäksi on vielä muitakin vaihtoehtoja näiden vakioiden lisäksi. Varmasti löydät mallistosta upeat värit tasoon ja välitilaan. Välitilalaminaatti on helppohoitoinen ja kestävä valinta.

A la Carte -keittiöt Neve 96H

Laminaatti

Välitila laminaattia saa useissa väreissä.

Keittiömaailma välitilalaminaatti keittiö

Laminaatti

Vähän matalampi välitilalaminaatti näyttää myös tyylikkäältä.

Laatat

Laatat ovat suosittu välitilan materiaali ja niissä onkin todella paljon vaihtoehtoja. Laattojen väreillä saa keittiön ilmettä muutettua hyvinkin paljon jos keittiössä on muutoin valkoinen ovi.

Välitilalaatat voivat olla kiiltäviä, luonnonkivimäisiä tai vaikkapa erilaisilla laatoilla esimerkiksi mosaiikkilaatoilla ja vähän isommilla laatoilla tehty kaunis kokonaisuus. Laatat on helppo pitää puhtaana perussiivouksella.

Lopputulokseen välitilalaatoituksessa vaikuttaa myös sauma-aineen väri, millainen pinta tai reuna laatalla on sekä millä tavalla laatta ladotaan.

Keittiön välitilan valaistus

Valoa sinne, missä sitä tarvitaan. Valaise keittiön välitilan työtasot ja työskentelytilat hyvin. Asenna runsaasti valoa sinne, missä teet tarkkaa työtä. Valkoiset pinnat heijastavat valoa noin 80% ja tummat pinnat taas hajottavat valon ja heijastus on vain noin 20%. Keittiön välitilaan löytyy mallistostamme useita erilaisia LED valoja sekä loisteputkivalaisin.

A la Carte -keittiöt Grano ja Scuro, framilla laatikosto innovaatiot

Luna

Valaistu välitilaelementti.

Keittiömaailma Viisari malliryhmämyynti - Inverno

Luna

valaistu välitilaelementti

Keittiömaailma Lahti, A la Carte -keittiöt. Ovimalli Neve 961 valkoinen maalattu. Taso valkoinen kiiltävä laminaatti. Kalusteet ovh hinta: 6112 € (sis. kaapit, tasot ja allas)

Lasi

Tyylikästä yksiväristä

A la Carte -keittiöt Grano 217 kiiltävä akryyliovi okra ja Inverno 161 kiiltävä akryyliovi valkoinen + Sound Unit sekä LUNA valaistu välitilaelementti

Luna

Luna valaistu välitilaelementti

A la Carte -keittiöt Luna välitilaelementti

Keittiön välitila

Keittiön välitilaan voit valita laatan lisäksi myös esim. laminaattia tai valaistua välitilaelementtiä. Lue lisää!

A la Carte -keittiöt Alone 370 laminaatti harmaa matta ja Neve 961 maalattu valkoinen mdf

Keittiökaapit

Keittiökaappeja on mallistossa monipuolisesti. Saatavilla on paljon eri kokoja sekä myös innovatiivisia arkea helpottavia yksiköitä.

A la Carte -keittiöt Legno 479 saarni luonnonväri ja Neve 96T maalattu mdf ncs erikoisväri

Keittiön kaapin ovet ja vetimet

Keittiön ilmettä voi uusia vaihtamalla pelkästään keittiön kaapin ovet. Tule valitsemaan omaan tyyliisi sopivat ovet ja vetimet.