Keittiön välitilan materiaalit

Keittiön välitilamateriaaliksi perinteisten laattojen rinnalle on tullut lukuisia kivoja vaihtoehtoja. Valittavanasi on esimerkiksi erilaisia levyjä, lasia ja laminaattia. Upea uutuus mallistossamme on LUNA valaistu välitilaelementti, jonka taustalle voit valita suosikkisi useista kuvavaihtoehdoista tai omasta kuvakokoelmastasi.

Välitilan materiaalien puhtaanapito on helppoa. Laatasta ja lasista saat pyyhittyä roiskeet ja rasvatahrat puhdistusaineilla. Laminaattiin voit käyttää samoja puhdistusaineita kun työtasopintaan.

Asuntomessut 2018 Jukkatalo Voima, Petra-keittiöt

Laminaatti

Välitilan laminaattia saa mallistostamme kaikkien varastomallistossa olevien tasojemme väreillä. Vakiovärien lisäksi valittavanasi on muitakin vaihtoehtoja, joten löydät varmasti mieluisasi mallistostamme.

Välitilalaminaatti on helppohoitoinen ja kestävä valinta. Hinnaltaan laminaatti on välitilassa edullisimmasta päästä ja myös helpoimpia asentaa.

A la Carte -keittiöt Bistro

Laatat

Laatat ovat suosittu välitilan materiaali ja niissä onkin todella paljon vaihtoehtoja. Laattojen väreillä saa keittiön ilmettä muutettua hyvinkin paljon jos keittiössä on muutoin valkoinen ovi.

Välitilalaatat voivat olla kiiltäviä, luonnonkivimäisiä tai vaikkapa erilaisilla laatoilla esimerkiksi mosaiikkilaatoilla ja vähän isommilla laatoilla tehty kaunis kokonaisuus. Laatat on helppo pitää puhtaana perussiivouksella.

Lopputulokseen välitilalaatoituksessa vaikuttaa myös sauma-aineen väri, millainen pinta tai reuna laatalla on sekä millä tavalla laatta ladotaan.

Luna - valaistu välitilaelementti

Keittiön välitilan valaistus

Valoa sinne, missä sitä tarvitaan. Valaise keittiön välitilan työtasot ja työskentelytilat hyvin. Asenna runsaasti valoa sinne, missä teet tarkkaa työtä.

Valkoiset pinnat heijastavat valoa noin 80% ja tummat pinnat taas hajottavat valon ja heijastus on vain noin 20%.

Keittiön välitilaan löytyy mallistostamme useita erilaisia LED valoja sekä loisteputkivalaisimia.

Luna - valaistu välitilaelementti >>

Asuntomessut Mikkeli 2017, Kohde 16 Saimaan Ateljee, Keittiömaailma

Keittiön välitila

Keittiön välitilaan voit valita laatan lisäksi myös esim. laminaattia tai valaistua välitilaelementtiä. Lue lisää!

A la Carte -keittiöt Alone 370 laminaatti harmaa matta ja Neve 961 maalattu valkoinen mdf

Keittiökaapit

Keittiökaappeja on mallistossa monipuolisesti. Saatavilla on paljon eri kokoja sekä myös innovatiivisia arkea helpottavia yksiköitä.

A la Carte -keittiöt Legno 479 saarni luonnonväri ja Neve 96T maalattu mdf ncs erikoisväri

Keittiön kaapin ovet ja vetimet

Mallistossamme on lukuisia malleja, värejä ja materiaaleja, joista löydät varmasti mieleisesi keittiön kaapin ovet. Tutustu materiaaleihin!