Keittiön välitilan materiaalit

Keittiön välitilamateriaaliksi perinteisten laattojen rinnalle on tullut lukuisia kivoja vaihtoehtoja. Valittavanasi on esimerkiksi erilaisia levyjä, lasia ja laminaattia. Upea uutuus mallistossamme on LUNA valaistu välitilaelementti, jonka taustalle voit valita suosikkisi useista kuvavaihtoehdoista tai omasta kuvakokoelmastasi.

Välitilan materiaalien puhtaanapito on helppoa. Laatasta ja lasista saat pyyhittyä roiskeet ja rasvatahrat puhdistusaineilla. Laminaattiin voit käyttää samoja puhdistusaineita kun työtasopintaan.

Asuntomessut 2018 Jukkatalo Voima, Petra-keittiöt

Laminaatti

Välitilan laminaattia saa mallistostamme kaikkien varastomallistossa olevien tasojemme väreillä. Vakiovärien lisäksi valittavanasi on muitakin vaihtoehtoja, joten löydät varmasti mieluisasi mallistostamme.

Välitilalaminaatti on helppohoitoinen ja kestävä valinta. Hinnaltaan laminaatti on välitilassa edullisimmasta päästä ja myös helpoimpia asentaa.

A la Carte -keittiöt Bistro

Laatat

Laatat ovat suosittu välitilan materiaali ja niissä onkin todella paljon vaihtoehtoja. Laattojen väreillä saa keittiön ilmettä muutettua hyvinkin paljon jos keittiössä on muutoin valkoinen ovi.

Välitilalaatat voivat olla kiiltäviä, luonnonkivimäisiä tai vaikkapa erilaisilla laatoilla esimerkiksi mosaiikkilaatoilla ja vähän isommilla laatoilla tehty kaunis kokonaisuus. Laatat on helppo pitää puhtaana perussiivouksella.

Lopputulokseen välitilalaatoituksessa vaikuttaa myös sauma-aineen väri, millainen pinta tai reuna laatalla on sekä millä tavalla laatta ladotaan.

Luna - valaistu välitilaelementti

Keittiön välitilan valaistus

Valoa sinne, missä sitä tarvitaan. Valaise keittiön välitilan työtasot ja työskentelytilat hyvin. Asenna runsaasti valoa sinne, missä teet tarkkaa työtä.

Valkoiset pinnat heijastavat valoa noin 80% ja tummat pinnat taas hajottavat valon ja heijastus on vain noin 20%.

Keittiön välitilaan löytyy mallistostamme useita erilaisia LED valoja sekä loisteputkivalaisimia.

Luna - valaistu välitilaelementti >>

Keittiön suunnittelun inspiraatio

Petra-keittiöt  Willa

Keittiön työtasot

Työtasoissa valittavanasi on upeita tyylejä ja pintamateriaaleja.

Lue lisää

A la Carte -keittiöt Grano 217 kiiltävä akryyliovi okra ja Scuro 671 maalattu kolovedinovi valkoinen

Keittiökaapit

Keittiökaappeja on mallistossa monipuolisesti. Saatavilla on paljon eri kokoja sekä myös innovatiivisia arkea helpottavia yksiköitä.

Lue lisää

Petra-keittiöt kollaasi

Ovet ja vetimet

Mallistossamme on lukuisia malleja, värejä ja materiaaleja, joista löydät varmasti mieleisesi keittiön kaapin ovet.

Tutustu materiaaleihin