Keittiösuunnitteluohjelmalla hinta-arvio keittiöllesi

Oletko valmis aloittamaan uuden keittiösi suunnittelun? Katso, miltä tuleva keittiösi näyttää ja mitä se voisi maksaa!

Keittiösuunnitteluohjelma havainnollistaa uuden keittiösi: voit leikitellä eri pohjaratkaisuilla, väreillä, ovimalleilla ja tasoilla ja näet, miltä unelmien keittiösi voisi näyttää. Saat myös alustavan hinta-arvion suunnitelmastasi, mikä auttaa hahmottamaan budjettiasi.

Valitse ensin keittiön muoto, ovimalli, väri ja työtaso. Vaihtele valintoja mielesi mukaan ja katso, miten valintasi vaikuttavat hintaan.

ALOITETAAN keittiöSUUNNITTELU YHDESSÄ

Kun sinulla on alustava ajatus, mitä uudelta keittiöltäsi haluat, pääset parhaiten suunnittelussa eteenpäin varaamalla yhdessä ammattilaisemme kanssa. Varaa keittiösuunnitteluaika ja käydään yhdessä läpi toiveesi ja budjettisi ja mietitään juuri oikeat vaihtoehdot omia tarpeitasi ajatellen. Autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan juuri sinun unelmiesi keittiön.

Kaipaatko inspiraatiota keittiösuunnitteluun?

Aloita hakemalla inspiraatiota selailemalla kuvastoja, blogeja, Instagramia ja Pinterestiä. Vieraile Keittiömaailman keittiömyymälöissä tutustumassa materiaaleihin ja vaihtoehtoihin ja mallaile omia väri- ja materiaaliyhdistelmiäsi esimerkiksi uuden ajan myymälöissämme. Myymälän Design studiossa voit mallailla konkreettisesti eri materiaalien ja värien yhteensopivuutta. Keittiön toiminnallisuuksia voit kokeilla ja sommitella myymälän Tech Lab -tilassa, josta löytyy keittiömaailman uusimmat innovaatiot, valittavissa olevat mekanismit ja kaappien mitoitukset.

Kaipaatko esimerkkejä valmiista kokonaisuuksista? Tutustu erilaisiin keittiöratkaisuihin hintaesimerkkeineen.