Moodboards by Lotta Agaton

Inspiraatio & Trendit

Keittiösuunnittelussa ei ole koskaan ollut yhtä paljon valinnanvaraa
värien, materiaalien ja erityyppisten fiksujen ratkaisujen suhteen.
Sisustaja Lotta Agaton loi valintojen helpottamiseksi Keittiömaailman
käyttöön moodboardeja, joissa erityyppiset materiaalit ja värit
sointuvat täydellisesti yhteen.

Moodboard Nordic Nature Lotta Agaton

Nordic Nature

Nordic Nature on luonnon muotoilema keittiö. Materiaalien muotojen ja pintojen inspiraationa on pohjoinen luonto. Koe keittiössä sama rauha ja tunne kuin luonnossa kulkiessasi.

Lotta Agaton Moodboard Puu

Puu

Puu on edelleen suosittu materiaali keittiössä. Luonnon materiaalien käyttäminen tekee keittiöstä ainutlaatuisen, sillä puu on elävä materiaali, joka ei koskaan näytä täysin samalta. Eri puutyyppien yhdistäminen luonnon väreihin luo rauhan, joka sopii hyvin kodin sydämeen. Puu on kestävä materiaali, joka ikääntyy kauniisti ajan myötä ja yhdistyy hienosti valkoiseen tai erilaisiin lämpimiin väreihin.

Lotta Agaton Moodboard Lämpimät metallin sävyt

Lämpimät metallin sävyt

Lämpimät metallin sävyt luovat pehmeän vaikutelman ja sopivat hyvin yhdistettäväksi neutraalien värien ja puun kanssa. Lämpimän metallin, kuten kuparin, käyttäminen antaa keittiöön ainutlaatuisen tunnelman.

Lotta Agaton Moodboard Harmaa

Harmaa

Harmaa on klassinen ja ajaton väri sekä yksi suomalaisen keittiön suosikkisävyistä. Kromi on materiaali, joka sopii hyvin harmaan kanssa luoden kylmemmän, mutta kuitenkin kodikkaan tunnelman. Yhdistämällä harmaan eri sävyjä saadaan keittiöstä eläväisempi.

Lotta Agaton Moodboard Beige

Beige

Beigestä on tulossa keittiössä yhä suositumpi väri ja hyvä vaihtoehto valkoiselle. Beige antaa lämpimämmän tunnelman ja sopii hyvin vaaleampiin luonnonmateriaaleihin, kuten tuhka, tammi, kalkkikivi ja pellavatekstiilit.

Lotta Agaton Moodboard Musta

Musta

Musta ovi mustilla varusteilla antaa mukavan ja tasaisen ilmeen. Jos rohkeus ei riitä täysin mustaan keittiöön, vaihtoehtona on poimia tummia yksityiskohtia sisustukseen, kuten mattamusta hana tai asettaa hyllyille mustia posliini- ja kiviesineitä. Mustan ja valkoisen yhdistäminen keittiöön antaa puolestaan vahvan graafisen ilmeen.

Lotta Agaton Moodboard Valkoinen

Valkoinen

Valkoinen on edelleen suosituin väri keittiössä. Se on turvallinen
valinta, jota voidaan helposti mukauttaa pienillä keinoilla.
Marmorin värinen työtaso sopii hyvin valkoiseen taittaen
samalla vaaleaan, harmaaseen sävyyn. Täysin valkoinen keittiö
luo valoisan ja minimalistisen tunnelman, jossa voi antaa erilaisten
materiaalien, värien ja varusteiden ottaa tila haltuunsa.