LUNA - valaistu välitilaelementti

Personoi keittiön välitila haluamallasi kuvalla. Kuvan vaihtaminen on helppoa, joten teemaa voi vaihtaa vaikka vuodenaikoijen mukaan.

Asuntomessut Mikkeli 2017, Kohde 16 Saimaan Ateljee, Keittiömaailma
Luna välitila valaisin
A la Carte -keittiöt Framilla Grano ja Scuro

Sisusta valaistulla LUNA-välitilaelementillä

Tuo persoonallisuutta keittiöösi ja ripaus luksusta arkeen! LUNA on kotimainen, ainutlaatuinen ja persoonallinen tapa vaihtaa keittiösi ilmettä. Mittatilauksena valmistettavaan valaistuun välitilaelementtiin voit valita tasaisen väripinnan mistä vain väristä, kuvan Keittiömaailman kuvagalleriasta tai suosikkikuvasi omista kuvistasi.

Persoonallista valaistusta keittiöön

LUNA toimii myös valaisimena. Kuvan takana oleva valaistuselementti herättää kuvan eloon ja luo miellyttävän valaistuksen keittiöön ja ruokailutilaan. LUNA avaa valaistun ikkunan mielimaisemaasi – vaikka mökkilaiturille tai etelän lomakohteeseen.

Muuta tyyliä vaikka vuodenaikojen mukaan

LUNA tekee keittiön ilmeen muuttamisesta yksinkertaista, sillä LUNA:n kuvien vaihtaminen on helppoa. Näin saat keittiöösi uutta ilmettä vaikka vuodenaikojen tai juhlapyhien mukaan.

Luna välitila valaisin

Luna välitila valaisin

Luna välitila valaisin

Luna välitila valaisin

Laatua ja helppoutta

LUNA on nopea asentaa ja helppo pitää puhtaana. Myös sähkönkulutus on alhainen ja materiaali on kestävää. LUNA voidaan asentaa keittiöösi myös jälkikäteen, jolloin keittiön ilme muuttuu kertaheitolla.

LUNA-välitilaelementtiä myyvät Keittiömaailma-myymälät.

Syyskampanjana himmennin kaupan päälle

Tarjoamme nyt uusiin Luna-tilauksiin himmentimen kaupan päälle. Kampanja on voimassa 31.12.2018 mennessä tehtyihin tilauksiin. Kysy lisää lähimmästä myymälästä.

Kysy lisää lähimmästä Keittiömaailma-myymälästä!