Haluaisitko tunnelmallisen bistron fiiliksen omaan keittiöösi?

A la Carten Bistro-keittiökonsepti on saanut inspiraationsa ranskalaisten huippuravintoloiden ja kahviloiden kalusteista, pinnoista, väreistä ja valaisimista. Avohyllyt, lasiovellinen ruokakomero, metalliprofiilit, tummat kaapit yhdistettynä vaikka marmorityötasoihin loihtivat täydellisen ranskalaisen bistro-tunnelman. Tutustu Bistro-valikoimaamme, jolla saat luotua kansainvälisen kahvilan tai ravintolan tunnelmaa omaan keittiöösi.

A la Carte -keittiöt Bistro

Bistro kalusteet

Bistron valikoimaan kuuluu erilaisia yksiköitä, joilla saat tunnelman kohdilleen. Bistro suorastaan kutsuu valmistelemaan ruokaa tuntikausiksi. Tässä keittiössä vähemmän on enemmän ja paljon persoonallisempaa.

A la Carte -keittiöt Bistro - Pantry

Pantry

Tässä "walk-in" säilytyskomerossa on tilaa.

A la Carte -keittiöt Bistro - kattohylly

Kattohylly

Lisää tilaa saarekkeen ylle.

A la Carte -keittiöt Bistro -Hyllykkö

Seinähylly

Tätä hyllykköä voi myös jatkaa.

Bistro seinähylly

Seinähyllyllä saat kätevästi ja näyttävästi lisää säilytystilaa. Bistro-seinähylly on jatkettava, joten voit tehdä siitä myös pitkän hyllyrivistön, jos avokaapit miellyttävät sisustussilmääsi.

Hyllykössä kaikki on käden ulottuvilla ja näkyvillä. Se on myös kaunis designelementti keittiössäsi. Hyllykön avulla voit personoida tilaa omilla rakkailla 
ja kauniilla esineilläsi tai astioillasi.

A la Carte -keittiöt Bistro seinähylly
A la Carte -keittiöt Bistro

Bistro kattohylly

Metallirunkoisella kattohyllyköllä saat lisää säilytystilaa saarekkeen yläpuolelle.

Tarvikkeet ovat helposti käden ulottuvilla. Kattohyllykön kaksi ylintä hyllyä on lasia ja alin hylly on metalliverkkoa. Verkosta voit laittaa koukuilla keittiötarvikkeita roikkumaan, ja lasihyllyille voi laittaa astioita tai koristeita makusi mukaan. Kattohyllykkö on myös kaunis katseltava, joka personoi tilaa.

Pantry

Kukapa ei haluaisi keittiöönsä "walk-in" komeroa! Bistron Pantry-komero on säilytystila, jossa on runsaasti hyllymetritilaa keittiön kuivatarvikkeille ja keittiövälineille.  Komeron lattiapinta-ala on myös käytettävissä, mikä lisää säilytystilan määrää. Nurkkaan sijoitettavan Pantryn mitat ovat 1150x1150mm.

Ferro-lasiovet lisäävät Pantryn bistrotunnelmaa, ja komeron sisältämät tavarat ovat kätevästi näkyvissä. Jos et halua tavaroidesi näkyvän muuhun tilaan, voit myös valita umpinaisen ovimallin.

Komeroa on kätevä käyttää; avaat vain oven ja kävelet sisään komeroon. Sinne saa paljon keittiön tavaroita ja ruoka-aineita säilöön. Komerossa on myös lokerikko, jossa voi säilyttää vaikka viinipulloja.

Valaistus on helppo asentaa komeron kattoon, jolloin näet paremmin komeron sisällön.

Pantry on designelementti, joka luo bistromaista tunnelmaa ja saa varmasti vieraasi ihastelemaan sen käytännöllisyyttä ja ulkonäköä.

A la Carte -keittiöt Bistro - Pantry
A la Carte -keittiöt Bistro

Tarjoiluvaunu

Metallirunkoinen tarjoiluvaunu tuo lisätilaa keittiöösi ja luo ranskalaista bistrotunnelmaa. Tarjoiluvaunussa on kolme tasoa. Keskimmäinen taso on tyylikästä metalliverkkoa, ja alimmassa tasossa on pienet reunukset, jotta tavarat eivät liu'u pois paikoiltaan.

Tasovärin voi valita varastomalliston tasoistamme muun keittiön sävyjen mukaan.

Tarjoiluvaunu tuo lisää säilytystilaa keittiöösi ja sen ehdoton etu on siirreltävyys.

JOKO ALOITETAAN SINUN BISTRO-KEITTIÖSI SUUNNITTELU?

Varaa maksuton suunnitteluaika >>

A la Carte -keittiöt Urban-keittiö

Keittiöinnovaatiot A la Carten Urban-keittiö yllättää toiminnallisuuksillaan

A la Carten uutuudessa, modernissa Urban-keittiössä, korostuvat selkeät linjat ja yllätykselliset, sähköiset toiminnallisuudet. Kontrastia tuovat vihreä yrttitarha ja ekologiset säilytysratkaisut.

Lue lisää aiheesta A la Carten Urban-keittiö yllättää toiminnallisuuksillaan
A la Carte -keittiöt Urban-keittiö

Keittiöinnovaatiot Urban nouseva kulma

A la Carten Urban-keittiön sähköisesti nousevalla ja laskevalla kulmamekanismilla saat kodinkoneet tai muut keittiön tavarat helposti piiloon ja esille.

Lue lisää aiheesta Urban nouseva kulma
A la Carte -keittiöt Urban-keittiö

Keittiöinnovaatiot Urban Garden

Oma yrttitarha keittiössä! Urban Gardenin tuotteilla saat suotuisat olosuhteet yrttien kasvatukseen.

Lue lisää aiheesta Urban Garden
A la Carte -keittiöt Urban-keittiö

Keittiöinnovaatiot Urban-vihanneslaatikko

A la Carten Urban-vihanneslaatikko on tyylikäs säilytyslaatikko vihanneksille ja leivälle.

Lue lisää aiheesta Urban-vihanneslaatikko