Keittiömaailma avasi uuden ajan keittiömyymälän

Uusi myymälä perustuu digitaalisuuteen ja elämyksellisyyteen ja tuo keittiön ostamisen uudelle aikakaudelle.

Design studiossa on lupa innostua
Tech labissä voi kokeilla rohkeasti toiminnallisuuksia
Vedikkeetön musta A la Carten Alone-keittiö
Diginäytöillä voi tutkia kodinkonevalikoimaa
Väriseinälle on koottu ovien värit.

Keittiömaailma avasi Suomen ensimmäisen vahvasti digitaalisuuteen ja elämyksellisyyteen perustuvan keittiömyymälän Tampereelle kauppakeskus Ratinaan. Uuden ajan myymälässä pääsee rohkeasti kokeilemaan uusia keittiöinnovaatioita ja suunnittelemaan oman unelmien keittiön sisustusta.

Ratinan Keittiömaailmassa kaikki keittiön herkut ovat käden ulottuvilla joko virtuaalisesti tai fyysisesti.

  • Tech labissä voi rohkeasti kokeilla keittiön eri toiminnallisuuksia ja uusimpia mekanismeja.
  • Design studiossa pääsee testaamaan väri- ja materiaaliyhdistelmiä ammattilaisten tekemien valmiiden idea- ja kuvakollaasien, eli moodboardien avulla. Ison pöydän äärellä on helppo suunnitella mallipaloista oma moodboard.
  • Kosketusnäytöillä voi tutkia koko laajaa kodinkonevalikoimaa. Uudenlaisella suunnitteluohjelmalla näkee puolestaan materiaalivalintojen vaikutuksen keittiön hintaan ja saa alustavan hinta-arvion keittiölle.
  • Myymälän erityispiirre ovat VR-lasit, joilla voi tehdä virtuaalikierroksen mallikeittiöihin. Lasit saa myös kotiin maksuttoman keittiösuunnittelun yhteydessä, ja niiden avulla pääsee astumaan virtuaalisesti omaan tulevaan keittiöön.

Uusi myymälä tarjoaa sekä helppokäyttöisiä välineitä itsenäiseen suunnitteluun että ammattilaisten avun pohdintojen tueksi. Myymälään on matala kynnys poiketa vaikka ostosten lomassa; sijainti on keskellä vilkasta kauppakeskus Ratinaa Tampereella.

Tervetuloa tutustumaan ja kokemaan täysin uudenlainen Keittiömaailma Ratina!