Asiakkaan kotona: Keittiö, jossa arki sujuu

Asiakkaan kotona

Kuvat: Hanna Väyrynen

Sosiaalisen median ammattilainen, Strictly Style -blogistaan palkittu yrittäjä Hanna Väyrynen muutti miehensä ja perheen kolmen pojan kanssa uuteen kotiin vuoden 2020 alussa. Talon keittiö ei ollut perheen arkeen toimiva, joten he päättivät uusia keittiön kokonaan. Remontti avasi mahdollisuuden suunnitella keittiön toiminnot juuri omiin tarpeisiin sopiviksi.

Asiakkaan kotona: Keittiö jossa arki sujuu

Hanna kuvailee keittiön olevan hänelle erityisen tärkeä paikka kotona.

- Olimme mieheni kanssa jo vuosia haaveilleet isosta keittiöstä, joka toimisi konkreettisesti kodin sydämenä. Halusimme keittiöstä paikan, jossa lapset voivat osallistua ruoan tekoon ja toimia tarvittaessa omatoimisesti, jossa koko perhe mahtuu leipomaan pipareita jouluna ja jossa isompikin määrä ystäviä ja perhettä mahtuu syömään yhden pöydän ääreen, Hanna kertoo.

Kolmen pojan äitinä Hannalle oli tärkeää, että keittiössä voi tehdä ruokaa katsoen samalla lasten leikkejä tai auttaen koululaista läksyissään. Luonnollisesti keittiön tuli olla kaunis ja mahdollistaa sujuva arki.

Unelmien keittiöksi valikoitui Petra-malliston klassinen Saara-keittiö. Värinä keittiössä on kaunis, puhtaanvalkoinen Huurre. Lopputulokseen perhe on todella tyytyväinen.

- En voi sanoin kuvailla kuinka rakastamme tätä kaunista keittiötä. Se on täysin kotimme sydän.

Lue keittiöremontin koko tarina Hannan Strictly Style -blogista >>
Katso myös tunnelmia Hannan vierailusta Keittiömaailman tehtaalla keittiöiden syntysijoilla.

Instagram: @strictlystyle