Asiakkaan kotona: Mökkikeittiön remontti

Asiakkaan kotona

Etätyöt ovat laittaneet yhä useamman miettimään, missä ja miten etätyöjärjestelyt perheen arkeen parhaiten sujuvat. Kun työnteko ei enää ole paikkasidonnaista, toimivaksi työpisteeksi voi muodostua myös mökki. Näin kävi Arjalle ja Kimmolle, jotka päättivät remontoida mökkinsä perusteellisesti perheen kakkosasunnoksi.

Mökkikeittiö

Pariskunta hankki 60-luvulla rakennetun kesämökin vuonna 2016. Koronakevään etätyöjärjestelyt alkoivat herättää ajatusta mökin isommasta remontoinnista. Lopulta he päätyivät laajentamaan mökkiä niin, että se toimii läpi vuoden kakkosasuntona. Matkaa kaupunkiasunnosta mökille on noin puolitoista tuntia.

Kestävät ja laadukkaat materiaalit

Laajennuksessa mietittiin erityisesti toimivia ja pitkäikäisiä ratkaisuja.

Kodinhoitohuoneeseen valittiin erittäin kestävä ja ulkonäöllisesti tyylikkään saumaton Eira-ovi Petra-keittiöiden mallistosta.

Remontissa uusittiin myös makuuhuoneen ja eteisen säilytysratkaisut. Korkeisiin kaapistoihin valittiin Keittiömaailman Basic-liukuovet alumiinikehyksillä ja kirkkaalla peilillä.

Wc uusittiin kokonaan ja sinne valittiin tyylikäs ja helppohoitoinen Petra-malliston laminaattiovi Ronja.

Keittiö koki täydellisen muodonmuutoksen. Mökin tunnelmaan sopi kaunis Petran Frida-ovimalli, jonka sävy, puhtaan valkoinen huurre, tuo valoisuutta koko tilaan. Tasot ovat helppohoitoista, kestävää ja kaunista laminaattia.

Uusittu mökki on ollut käytössä erittäin toimiva, ja nykyisin pariskunta viettääkin jo lähes puolet ajasta mökillään.

Miltä keittiö sinun mökilläsi näyttää? Vastaako se tarpeisiisi? Toteutamme vuodessa useita keittiöremontteja myös mökeille. Varaa aika suunnitteluun, niin tehdään keittiöstä myös mökkisi sydän!

Mökkikeittiö

Materiaalit

Keittiö

Petra Frida 631 tasot laminaatti 599 vedin MU9

Kodinhoitohuone

102 Eira kiiltävä kalvo-ovi vedin FR16 tasot 599

Liukuovet

Basic alumiini kehys, kirkas peili

wc

Ronja vedin SR19 taso 599