Skandinaavista tyyliä

Asuntomessukodin nro 22 skandinaavinen ilme toteutettiin puhtaan valkoisella Delicato-ovella ja betonia jäljittelevällä Cemento-ovella.

Asuntomessut 2016 A la Carte -keittiöt, Koti Pentik, Kohde 22
Asuntomessut 2016 A la Carte -keittiöt, Koti Pentik, Kohde 22

Seinäjoen Asuntomessukohde numero 22 on moderni rivi-/luhtitalo, jossa on 12 asuntoa. Esittelykohteen asunnosta on neljä huonetta, keittiö ja sauna. Neliöitä löytyy 99 m2.

Kohteeseen muuttava lapsiperhe on ollut vahvasti mukana kalusteiden suunnittelussa. Keittiön suunnittelun lähtökohtana on ennen kaikkea toiminnallisuus.

Keittiöstä löytyykin runsaasti lasku- ja säilytystilaa kompaktiin kokoon mahdutettuna. Uuni ja mikroaaltouuni on sijoitettu ergonomiselle korkeudelle uunikomeroon asiakkaan toiveiden mukaan.

Keittiön ulkonäöltä perhe toivoi skandinaavista tyyliä ja se toteutettiin A la Carte-malliston betonia jäljittelevällä Cemento -mikrolaminaattiovella ja valkoisella raikkaalla Delicato -vedinlistaovella.

Mielenkiintoinen yksityiskohta keittiössä on niemekkeen päätyyn suunniteltu valaistu elementti, Luna, johon voi vaihtaa kuvan vaikkapa vuodenajan mukaan.

”Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Keittiöstä tuli kaunis ja tyylikäs ja se on täynnä useita hienoja yksityiskohtia,” tiivistää perheen äiti lopuksi.

LISÄTIETOJA:
Ovimallit: 166 Cemento vaalea betoni mikrolaminaattiovi ja 95W Delicato sileä maalattu valkoinen mdf-ovi valkoisella vedinlistalla

Työtaso: 30 mm laminaattitaso ABS-reunalla, väri 597

Kodinkoneet: Electrolux

Allas: Franke Sirius Sid 610

Niemekkeeseen on asennettu 145 mm leveä, seitsemän viinipullon Avintage-viinikaappi. Kaapissa on teräskehys ja lämpötila on säädettävissä 5 – 18 C.

TÄMÄN KEITTIÖN SUUNNITTELI:
Kauppias Sami Tiisjärvi, Keittiömaailma Seinäjoki, puh. 0400 892 608
sami.tiisjarvi@keittiomaailma.fi