Haluaisitko tunnelmallisen bistron fiiliksen omaan keittiöösi?

A la Carten Bistro-keittiökonsepti on saanut inspiraationsa ranskalaisten huippuravintoloiden ja kahviloiden kalusteista, pinnoista, väreistä ja valaisimista. Avohyllyt, lasiovellinen ruokakomero, metalliprofiilit, tummat kaapit yhdistettynä vaikka marmorityötasoihin loihtivat täydellisen ranskalaisen bistro-tunnelman. Tutustu Bistro-valikoimaamme, jolla saat luotua kansainvälisen kahvilan tai ravintolan tunnelmaa omaan keittiöösi.

A la Carte -keittiöt Bistro

Bistro kalusteet

Bistron valikoimaan kuuluu erilaisia yksiköitä, joilla saat tunnelman kohdilleen. Bistro suorastaan kutsuu valmistelemaan ruokaa tuntikausiksi. Tässä keittiössä vähemmän on enemmän ja paljon persoonallisempaa.

A la Carte -keittiöt Bistro - Pantry

Pantry

Tässä "walk-in" säilytyskomerossa on tilaa.

A la Carte -keittiöt Bistro - kattohylly

Kattohylly

Lisää tilaa saarekkeen ylle.

A la Carte -keittiöt Bistro -Hyllykkö

Seinähylly

Tätä hyllykköä voi myös jatkaa.

Bistro seinähylly

Seinähyllyllä saat kätevästi ja näyttävästi lisää säilytystilaa. Bistro-seinähylly on jatkettava, joten voit tehdä siitä myös pitkän hyllyrivistön, jos avokaapit miellyttävät sisustussilmääsi.

Hyllykössä kaikki on käden ulottuvilla ja näkyvillä. Se on myös kaunis designelementti keittiössäsi. Hyllykön avulla voit personoida tilaa omilla rakkailla 
ja kauniilla esineilläsi tai astioillasi.

A la Carte -keittiöt Bistro seinähylly
A la Carte -keittiöt Bistro

Bistro kattohylly

Metallirunkoisella kattohyllyköllä saat lisää säilytystilaa saarekkeen yläpuolelle.

Tarvikkeet ovat helposti käden ulottuvilla. Kattohyllykön kaksi ylintä hyllyä on lasia ja alin hylly on metalliverkkoa. Verkosta voit laittaa koukuilla keittiötarvikkeita roikkumaan, ja lasihyllyille voi laittaa astioita tai koristeita makusi mukaan. Kattohyllykkö on myös kaunis katseltava, joka personoi tilaa.

Pantry

Kukapa ei haluaisi keittiöönsä "walk-in" komeroa! Bistron Pantry-komero on säilytystila, jossa on runsaasti hyllymetritilaa keittiön kuivatarvikkeille ja keittiövälineille.  Komeron lattiapinta-ala on myös käytettävissä, mikä lisää säilytystilan määrää. Nurkkaan sijoitettavan Pantryn mitat ovat 1150x1150mm.

Ferro-lasiovet lisäävät Pantryn bistrotunnelmaa, ja komeron sisältämät tavarat ovat kätevästi näkyvissä. Jos et halua tavaroidesi näkyvän muuhun tilaan, voit myös valita umpinaisen ovimallin.

Komeroa on kätevä käyttää; avaat vain oven ja kävelet sisään komeroon. Sinne saa paljon keittiön tavaroita ja ruoka-aineita säilöön. Komerossa on myös lokerikko, jossa voi säilyttää vaikka viinipulloja.

Valaistus on helppo asentaa komeron kattoon, jolloin näet paremmin komeron sisällön.

Pantry on designelementti, joka luo bistromaista tunnelmaa ja saa varmasti vieraasi ihastelemaan sen käytännöllisyyttä ja ulkonäköä.

A la Carte -keittiöt Bistro - Pantry
A la Carte -keittiöt Bistro

Tarjoiluvaunu

Metallirunkoinen tarjoiluvaunu tuo lisätilaa keittiöösi ja luo ranskalaista bistrotunnelmaa. Tarjoiluvaunussa on kolme tasoa. Keskimmäinen taso on tyylikästä metalliverkkoa, ja alimmassa tasossa on pienet reunukset, jotta tavarat eivät liu'u pois paikoiltaan.

Tasovärin voi valita varastomalliston tasoistamme muun keittiön sävyjen mukaan.

Tarjoiluvaunu tuo lisää säilytystilaa keittiöösi ja sen ehdoton etu on siirreltävyys.

JOKO ALOITETAAN SINUN BISTRO-KEITTIÖSI SUUNNITTELU?

Varaa maksuton suunnitteluaika >>

Inspiraatio & Trendit Milanon trendiraportti

Maailmanlaajuisesti suurimmat huonekalumessut järjestettiin taas vuosien jälkeen Milanossa. Esillä oli huonekalumuotoilun uusimpia tuotteita ja trendejä maailmalta. Tässä messuilta keräämämme viisi nostoa näkyvissä olevista trendeistä.

Lue lisää aiheesta Milanon trendiraportti

Inspiraatio & Trendit Sisustussuunnittelijan neuvot värin valintaan

Kun on aika remontoida keittiötä, on mukavaa lisätä väriä. On kuitenkin muutama asia, joita on syytä varoa. Esittelemme muutamia vinkkejä, jotka kannattaa pitää mielessä, kun värität keittiötäsi.

Lue lisää aiheesta Sisustussuunnittelijan neuvot värin valintaan

Inspiraatio & Trendit Keittiötrendit 2022 – kestävää elämää ja hyvinvointia

Tämän vuoden keittiötrendit noudattelevat aiempia vuosia, mutta poikkeuksellinen aika on luonut uusia vivahteita myös asumiseen.

Lue lisää aiheesta Keittiötrendit 2022 – kestävää elämää ja hyvinvointia

Inspiraatio & Trendit Syksyn trendikkäin kattaus syntyy sävy sävyyn Lotta Agatonin vinkeillä – väri-inspiraatio löytyy vaikkapa keittiön ovista

Ruotsalainen sisustussuunnittelija ja stailisti Lotta Agaton suunnitteli Keittiömaailmalle syksyiset kattaukset, jotka sointuvat täydellisesti uuden Luonto-värikokoelman sävyihin. Agaton jakaa vinkkinsä myös kodikkaan ja lämmintunnelmaisen keittiön suunnitteluun.

Lue lisää aiheesta Syksyn trendikkäin kattaus syntyy sävy sävyyn Lotta Agatonin vinkeillä – väri-inspiraatio löytyy vaikkapa keittiön ovista