Viisi tulevaisuuden trendiä maailmalta

Inspiraatio & Trendit

Maailmanlaajuisesti suurimmat huonekalumessut järjestettiin taas vuosien jälkeen Milanossa. Esillä oli huonekalumuotoilun uusimpia tuotteita ja trendejä maailmalta. Tässä messuilta keräämämme viisi nostoa näkyvissä olevista trendeistä.

#1 Light nude – uusi neutraali

Perus neutraali väri on kehittynyt valkoisesta harmaan kautta greigeen, sieltä beigeksi, ja nyt olemme siirtymässä vaalean nude-väriskaalaan. Kyseessä on murrettu valkoinen, jossa on lämmin pohjasävy ja aavistus punaista. Uusi neutraali sävytys tuo pehmeämpää ilmettä kodin sisustukseen ja on loistava kumppani värikkäiden elementtien kanssa pehmeämmän kontrastin aikaansaamiseksi.

#2 Pehmeän teollista – harjattu teräs

Teollinen, kuten ruostumaton teräs ja pehmeä, kuin epätasaisesti harjattu ja kontrastiltaan lämmin materiaali, kuten puu. Jykevä, mutta kuitenkin pehmeyttä sisältävä ilme. Pehmeämpi tunnelma tuo joustavuutta yhdistää ilmettä muihin materiaaleihin, mikä houkuttelee suurempaa yleisöä.

#3 Vaikuttava väri – hyvä olo ja positiivisuus

Värit ovat edelleen pinnalla! Esillä on sekä lämpimiä päävärejä että kirkkaita, 70-luvulta inspiraationsa saavia värejä. Rohkeilla värivalinnoilla saadaan hyvää oloa, niin rauhoittavalla kuin energisoivalla vaikutuksella. Vinkki: pidä silmällä oranssia tulevina vuosina.

#4 Luonto – tyylikkäät puunsyyt ja kivi

Luonto on edelleen vahva inspiraation lähde keskittyen vahvasti luonnon rauhoittavaan vaikutukseen. Selkeät kuvioinnit tekevät luonnon materiaaleista tyylikkäitä. Pystysuuntaiset puunsyyt ovat tulleet jäädäkseen. Seuraava suuntaus ovat rauhoittavat kivikuviot.

#5 Smooth Operator – pehmeät reunat ja tekstuurit

Nyt näkyvissä ovat pehmeät reunat, sileät ja supermatat pinnat. Pyöreitä yksityiskohtia käytetään yksinään tai kontrastina teräville muodoille. Fokuksena on luoda saumaton, miellyttävä ilme huonekaluille, pinnoille ja tarvikkeille. Kodista tehdään itselle mieluisa paikka vastakohtana myrskyisille ajoille.