Petran uudessa Willa-keittiössä yhdistellään tyylejä ja aikakausia

Petra-keittiöiden uutuus, lämminhenkinen Willa-keittiö, yhdistelee rohkeasti klassikkoelementtejä eri aikakausilta tuoden ne modernisti nykypäivään.

Petra-keittiöt Willa, ovimalli Minea 491

Tervetuloa Petran Willa-keittiöön!

Astu peremmälle ja tunne perinteinen, huvilahenkisyyttä huokuva kodikas tunnelma. Huomaatko saarekkeen hyllyllä olevan lautastelineen, jolle on nostettu posliinilautaset esille kuten 1900-luvun herrasväen kartanoissa konsanaan. Rakkaimmat esineet on laitettu avohyllyyn. Siinä ne ovat näkyvillä ja käden ulottuvilla aina, kun niitä tarvitset.

Klassista tyyliä rakastavalla sisustajalla on tässä keittiössä mahdollisuuksia vaikka mihin; Willa-keittiön elementit tarjoavat niin runsautta, lämminhenkisyyttä kuin koristeellisuutta. Mutta mikä parasta, samalla on lupa rikkoa omia rajojaan. Katsahdapa seinälle; skandinaavisen pelkistetty tamminaulakko tuo kontrastia klassisuuteen. Tässä keittiössä saa vapaasti yhdistellä tyylejä!

Toimintojen monipuolisuus ja saarekkeisuus tekevät Willa-keittiöstä käytännöllisen ja arjen erilaisiin tarpeisiin mukautuvan. Uutuuselementit suorastaan houkuttelevat sisustamaan.

Keittiövälineet kaapeista rohkeasti esille

Kuka on sanonut, että keittiövälineet ja astiat pitäisi pitää kaapeissa piilossa? Petran Willa-keittiössä ne asetetaan rohkeasti ja ylpeydellä esille.

Willa-keittiö on Petran vuoden 2018 konseptikeittiö.

Petra-keittiöt Willa, ovimalli Minea 491

Willa-lautasteline

Englannista vaikutteita saanut lautasteline kokoaa suosikkilautaset näyttävästi esille.

LUE LISÄÄ

Willa-avopääty

Avopääty on kätevä ja näyttävä jatke työtasolle. Avopäädyn hyllyillä rakkaimmat esineet ovat näkyvillä ja käden ulottuvilla.

LUE LISÄÄ

Petra-keittiöt Willa, ovimalli Minea 491
Petra-keittiöt Willa, ovimalli Minea 491

Willa-naulakkolauta

Skandinaavisen pelkistetty tamminen naulakko kiinnitetään seinälle. Naulakkoon voi ripustaa niin keittiövälineitä, kattiloita ja patoja kuin vaikka yrttejä kuivumaan.

LUE LISÄÄ

Willa-ovihylly

Ovihylly tuo lisää säilytystilaa komeroon. Pienemmätkään purkit eivät huku isompien tavaroiden sekaan.

LUE LISÄÄ

Willa-ovihylly

Moderni-Willa

Willa-keittiö taipuu myös modernimman sisustajan makuun. Yhdistämällä tammiset elementit mustan Mira-oven kanssa ja jättämällä yläkaapit kokonaan pois saadaan aikaan upea, moderni kokonaisuus.

Willa-ovihylly