Keittiömaailma Naantalin Asuntomessuilla 2022

Uutiset & Ajankohtaiset

Asuntomessut 2022 järjestetään Naantalissa 15.7.-14.8. Keittiömaailma on mukana upealla hirsitalokohteella, jossa vältetään muovia ja suositaan laadukkaita, aikaa kestäviä materiaaleja kuten kiveä ja puuta.

Asuntomessut 2022 -kohde

Vuoden 2022 Asuntomessut järjestetään upealla Luonnonmaan saarella Naantalissa, kaupungin keskustan lounaispuolella. Saarella sijaitsee myös tasavallan presidentin komea kesäasunto Kultaranta. Myös suosittu kesämatkakohde Muumimaailma sijaitsee alueen lähistöllä.

Messualueen yksi kohteista on Jukkatalon Knaapi, jonka hirsitalossa kalusteemme ovat upeasti esillä. Knaapi on 109 m2 yksikerroksinen, kompakti talo, jossa yhdistyvät mukavuus ja arjen luksus. Tummanpuhuva Knaapi asettuu näyttävään kallioiseen metsämaisemaan täydellisesti ja luonnon kosketus näkyy myös sisätiloissa runsaasti. Makuuhuoneiden kalusteista löytyy Luonto-värikokoelman uljas sävy Tähkä, osana luonnon harmoniaa.

Lisäksi messualueen osastoltamme löydät luonnon muotoileman Nordic Nature -malliston. Malliston keskipisteessä olevat luonnolliset materiaalit ja tekstuurit puhuttavat ja ajattomina valintoina kestävät aikaa. Tumma puunsävy sopii täydellisesti tämän hetken sisustustrendeihin!

Nähdään Naantalissa!

Asuntomessut 2022 -kohde

Kohde 5: Jukkatalon Knaapi

Kalustesuunnittelu Selma Linkosalo ja Satu Kuusinen. Keittiössä ovimalli Milka, värinä Sammal. Kylpyhuoneessa ovimallina Thea, värinä valkoinen supermattalaminaatti. Vessassa ovimallina valkoinen laminaattiovi abs-reunalla.