Grand Designs -ohjelma nyt Suomessa

Uutiset & Ajankohtaiset

Britanniasta lähtöisin oleva televisioformaatti on aloittanut jo vuonna 1999 ja on useiden kymmenien tuotantokausien aikana esitellyt vaativien ja näyttävien asuntojen valmistumista lukuisissa eri maissa. Ohjelmaformaatti on viimein saapunut Suomen kohteisiin ja Keittiömaailma on ylpeä ollessaan ohjelman yhteistyökumppani.

Grand Designs

Grand Designs Suomi -ohjelmassa seurataan Suomessa valmistettavia kohteita, joiden asuntoprojektit sijoittuvat ympäri maata. Kohteiden hakuvaiheessa on haluttu painottaa vastuullisuuden huomioivaa ja rakennuksen vanhoja materiaaleja säästävää rakentamista.

Tällä hetkellä keittiöltä ja kodilta toivotaan seesteisyyttä ja luonnollisuutta, värejä unohtamatta. Nyt keittiötrendeissä ja asiakkaiden toiveissa korostuu puun pehmeiden sävyjen yhdistäminen maanläheisiin väreihin. Esimerkiksi vaalean tammen pehmeä sävy on helppo yhdistää muiden, myös tummien värien kanssa. Aidon puun rinnalla edullisempi ja kestävä vaihtoehto on uusimman malliston pystysuuntainen puusyykuviollinen melamiiniovi.

Myös syksyn uusin konsepti Täydelliset yhdessä yhdistää puun ja värin saumattomasti toisiinsa. Luonnon värit kohtaavat puun, kun Luonto-värikokoelman sävyt yhdistyvät Nordic Nature -malliston tammimateriaalien kanssa. Luonto-värien sävyt vaihtelevat valon ja huoneen muiden värien mukaan, jolloin tunnelmaa pystyy helposti vaihtamaan omaan kotiin sopivaksi.

Mielenkiintoista on huomata, millaisia tyylisuuntauksia ja keittiöratkaisuja Grand Designs Suomi -ohjelmassa nähdään. Voi jopa olla, että kohteet herättävät kodeissa täysin uusia trendejä!


Puun elementit keittiössä tuovat keittiöön tyylikkyyttä ja lämpöä.