Palvelemme sinua myös verkossa

Uutiset & Ajankohtaiset

Keittiösuunnittelu voidaan tehdä myös verkkotapaamisessa. Näin voit aloittaa unelmiesi keittiön suunnittelun ammattilaisemme kanssa vaikka kotisohvalta käsin.

Palvelemme sinua nyt myös verkossa

Suunnittelijoillamme on käytössään nykyaikaiset välineet, joiden avulla keittiösuunnitelmat voidaan vaivattomasti käydä läpi myös videoyhteyden kautta. Esimerkiksi Teams on tässä toimivin väline, mutta tarvittaessa tapaaminen onnistuu myös puhelimitse.

Suunnittelutapaamisessa keskustellaan toiveistasi ja tarpeistasi ja käydään läpi keittiömallistomme mahdollisuuksia budjettisi huomioiden. Digitaalisten ratkaisujen ja suunnitteluohjelman avulla voimme helposti visualisoida unelmiesi keittiön.

Verkkotapaamisen edut

  • MUKAVUUS - Tehdään suunnitelmat sinulle sopivimmassa paikassa, vaikka kotisohvallasi
  • AJAN SÄÄSTÖ - Sinun ei tarvitse matkata myymälään, tulemme luoksesi verkkoyhteyden kautta
  • HELPPOUS - Käytämme nykyaikaisia välineitä, pystymme jakamaan suunnitelmat videoyhteyden kautta. Ja neuvomme sinua, jos välineet eivät ole sinulle tuttuja.
  • TURVALLISUUS - Vallitsevassa poikkeustilanteessa etäyhteys on turvallinen sinun ja henkilökuntamme terveyttä ajatellen

Näin verkkotapaaminen etenee:

  • Varaa suunnitteluaika nettisivujemme kautta
  • Täytä samalla kartoituslomake, johon voit mieluusti lisätä mittoja ja kuvia suunniteltavista tiloista. Näin suunnittelijamme saa jo kuvan toiveistasi ja tarpeistasi
  • Otamme sinuun yhteyttä ja vahvistamme tapaamisajan sekä lähetämme Teams-kutsun linkin
  • Sovittuna ajankohtana otamme yhteyttä ja jaamme näyttömme ja aloitamme unelmakeittiösi suunnittelun yhdessä.

Lue yhden asiakkaamme kokemuksia verkkotapaamisesta>>

Haluatko mieluummin asioida myymälässämme?

Olet myös lämpimästi tervetullut myymäläämme! Tarkista kuitenkin ensin mahdolliset poikkeusaukioloajat myymälän sivuilta. Parhaiten voimme palvella sinua, kun varaat ajan tapaamiseen etukäteen. Huolehditaan yhdessä kaikkien turvallisuudesta; käytetään maskeja, pidetään huolta käsihygieniasta ja turvaväleistä.

Aloitetaan kotimaassa valmistetun unelmakeittiösi suunnittelu yhdessä jo tänään!

Varaa aika >>

Voit myös tutustua mallistoihimme ensin täällä >>

Verkkotapaamisen edut

Mukavuus

Ajan säästö

Helppous

Turvallisuus